Zoek & Boek

Boeken

Wees er snel bij!

Wil jij lekker comfortabel overnachten tijdens het Internationaal Kever weekend? We hebben nog enkele (safari)tenten beschikbaar! Wees er snel bij voor ze weg zijn! Alle tenten zijn comfortabel ingericht met kwalitatief hoogstaand meubulair en ze staan op de mooiste plekjes van Vakantiepark De Bergen!

 

Safaritent 4-5 personen

Uw Safaritent staat op een verhoogd houten vlonder. Voor de tent heeft u een overdekt terras. Als het warm is en de zon schijnt fel, dan heeft u heerlijke schaduw onder de luifel. Mocht er onverhoopt een buitje vallen, dan kunt u in ieder geval ook nog buiten zitten.

  • 30m² leefoppervlak
  • Met veranda
  • Boxspring 2-persoons bed

Voor de inrichting is gekozen voor stoere meubelen. Jawel, heerlijk robuust. Dit geldt ook voor de keuken. Het geheel is afgewerkt met sfeervolle accessoires. U zult zich helemaal thuis voelen. 

MEER INFORMATIE  BOEK DIRECT

Bungalowtent 4-5 personen

Ook eens comfortabel kamperen? Onze ruime bungalowtent met een stijlvolle inrichting is daar uitermate voor geschikt! Veel grove natuurlijke steiger houtaspecten en warme interieur keuze doen u thuis voelen. De tent is voorzien van een luifel en kunt u zelf af en aan ritsen indien gewenst. De tent is geschikt voor maximaal 5 personen. Voor de vijfde persoon is er een onderschuif of uittrek bed aanwezig. Voor de ouders een heerlijke boxspring. Ook is elke tent voorzien van een fijn kussen, dekbed en topper. 

  • 28m² leefoppervlak
  • Met veranda
  • Boxspring 2-persoons bed

MEER INFORMATIE  BOEK DIRECT