Zoek & Boek

Boeken

Registratieformulier Seizoen 2022

Algemene informatie seizoensplaatsen

Contact

Kampeerplaats: *
Dhr. / Mvr.: *
Achternaam: *
Voorletters/voornaam: *
Straat + Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Land: *
Telefoonnummer 1: *
Telefoonnummer 2:
Geboortedatum: *
E-mailadres: *
Het is mogelijk om zonder bijkomende kosten 2 kentekens te registreren. Er kan echter maar één auto tegelijk op het park. Tegen bijbetaling kunnen er nog 2 kentekens toegevoegd worden en mogen er 2 tegelijk op het park aanwezig zijn.
Ná 1 april is het niet meer mogelijk om uw kenteken te wijzigen. Krijgt u na deze datum een andere auto op uw naam of een van uw medegasten, dan kan dit kenteken aangepast worden tegen €12,50 wijzigingskosten.
Kenteken 1e auto: *
Kenteken 2e auto (€90,00):
We hebben een kopie van uw legitimatiebewijs of paspoort nodig om te kunnen bevestigen dat uw registratie klopt. De gemeente controleert onze nachtregistratie. Uw BSN nummer hebben we niet nodig, we raden u aan dit weg te strepen van de kopie.
Kopie paspoort of identiteitsbewijs: *
Op seizoensplaatsen zijn maximaal twee honden toegestaan op de velden zonder speeltoestel. Raadpleeg voor aanvullende informatie het hondenreglement.
Honden: *
Hondenras:
Medegasten
Medegasten kunnen na 1 april niet meer gewijzigd worden. Bij verlies van de persoonspas wordt €12,50 in rekening gebracht voor een nieuwe pas.
2.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
3.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
4.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
5.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
6.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
Geldigheid
Ik heb bovenstaand formulier naar waarheid ingevuld en ben me ervan bewust dat ik hiermee een reservering plaats waarbij de recronvoorwaarden van kracht zijn.
Akkoord: * Ik ga akkoord met de genoemde voorwaarden.