Zoek & Boek

Boeken

Binnenspeeltuin in Noord Brabant

Vakantiepark De Bergen staat bekend om de prachtige faciliteiten en voorzieningen voor onder andere kinderen. Zo kunnen uw kinderen heerlijk genieten aan en in ons prachtige strandbad en urenlang spelen in de buitenspeeltuin. Bij minder weer is er de prachtige binnenspeeltuin. Misschien zelfs wel de mooiste binnenspeeltuin in Noord-Brabant! 

Stoere binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Uw kinderen kunnen heerlijk op reis om de wereld op ons recreatiepark de Bergen in de leukste indoor speeltuin van Brabant. De binnenspeeltuin heeft als thema 'Reis om de wereld in 80 dagen'. Zo kunnen uw kinderen een grote stoere vulkaan en de hoge machinetoren beklimmen. En ook u hoeft zich niet te vervelen. Kom ontspannen een kopje koffie drinken op het treinstation. De kinderen vermaken zich voorlopig nog wel!

Wist u al dat:

  • bezoekers van de binnenspeeltuin ook toegang hebben tot buitenspeeltuin en strandbad?
  • u met een abonnement onbeperkt toegang heeft?
  • onze binnenspeeltuin in Brabant ook ideaal is als dagje uit of wanneer u een kinderfeestje te vieren heeft?

Binnenspeeltuin Noord Brabant

Schoolreisjes en feestjes!

De stoerste binnenspeeltuin van Noord-Brabant is ook beschikbaar voor schoolreisjes. Kinderen van alle leeftijden zullen zich hier prima vermaken. Er zijn diverse arrangementen voor (kinder-)feestjes en schoolreisjes.

  • Fun Factory
  • Extra Kinderfeest
  • Schoolreisje
  • Familiefeest

Onze arrangementen zijn uiteraard niet enkel voor de binnenspeeltuin. Ook de buitenspeeltuin en het strandbad zijn beschikbaar. Ideaal voor een dag met een stralende zon. En wilt u zelf ook actief meedoen? Combineer uw arrangement dan met Electrocross en/of Paintball

Reserveer hier uw arrangement

Ook heel leuk: de buitenspeeltuin

Met mooi weer is het natuurlijk ook lekker om buiten te spelen. Dan zitten de kinderen niet per sé te wachten op een binnenspeeltuin. Voor die momenten is er de buitenspeeltuin. Deze is heel groot, en heeft voldoende speeltoestellen om elk kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Er zijn meerdere glijbanen, verschillende klimtoestellen en schommels. Kortom: plezier voor ieder kind! Bekijk nu wanneer jij naar de buitenspeeltuin kunt!

Ontdek ook de andere speelmogelijkheden

Naast de binnen- en buitenspeeltuin kunt u op ons vakantiepark nog veel meer leuks doen. We noemden al even de elektrocross en de Paintball, maar wist u dat u ook heerlijk kunt zwemmen in het strandbad? Of een potjen Adventuregolf kunt spelen? Eigenlijk is alles mogelijk op Vakantiepark de Bergen. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en laat u verrassen.