Zoek & Boek

Boeken

Binnenspeeltuin in Noord Brabant

Vakantiepark de Bergen staat bekend om de prachtige faciliteiten en voorzieningen voor onder andere kinderen. Zo kunnen uw kinderen heerlijk genieten aan en in ons prachtige strandbad en heerlijk spelen in de buitenspeeltuin. Bij minder weer is er de prachtige binnenspeeltuin. Misschien zelfs wel de mooiste binnenspeeltuin in Noord-Brabant! 

Stoere binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Uw kinderen kunnen heerlijk op reis om de wereld op ons reacreatiepark de Bergen in de leukste indoor speeltuin in Brabant. De binnenspeeltuin kent als thema 'Reis om de wereld in 80 dagen'. Zo kunnen uw kinderen een grote stoere vulkaan en de hoge machinetoren beklimmen. En ook u hoeft zich niet te vervelen. Kom ontspannen een kopje koffie drinken op het treinstation. De kinderen vermaken zich voorlopig nog wel!

Wist u al dat;

  • bezoekers van de binnenspeeltuin ook toegang hebben tot buitenspeeltuin en strandbad
  • u met een abonnement onbeperkt toegang heeft
  • onze binnenspeeltuin in Brabant ook ideaal is als dagje uit of wanneer u een kinderfeestje te vieren heeft!

Binnenspeeltuin Noord Brabant

Schoolreisjes en feestjes!

De stoerste binnenspeeltuin van Noord-Brabant is ook beschikbaar voor schoolreisjes. Kinderen van alle leeftijden zullen zich hier prima vermaken. Er zijn diverse arrangementen voor (kinder-)feestjes en schoolreisjes.

  • Fun Factory
  • Extra Kinderfeest
  • Schoolreisje
  • Familiefeest

Onze arrangementen zijn uiteraard niet enkel voor de binnenspeeltuin. Ook de buitenspeeltuin en het strandbad zijn beschikbaar. Ideaal voor een dag met een stralende zon. En wilt u zelf ook actief meedoen? Combineer uw arrangement met Electrocross en/of Paintball

Reserveer hier uw arrangement!