Zoek & Boek

Boeken

Gezellige camping aan het water

Vakantiepark De Bergen in Wanroij is een hele leuke camping aan het water in Noord-Brabant. De camping beschikt over een heel groot strandbad, waar u ontzettend veel waterplezier kunt beleven. Naast heerlijk zwemmen kunt u ook van de glijbanen afroetsjen. Dat betekent heerlijk genieten op de warme zomerdagen.

Glijbaan bij het strandbad

Zoals gezegd beschikt het strandbad over een hele leuke glijbaan. Deze is speciaal neergezet om het u nog meer naar de zin te maken tijdens uw verblijf op Vakantiepark De Bergen. U kunt supersnel van de glijbaan glijden, maar u kunt ook gebruik maken van de andere voorzieningen rondom het strandbad. Zo zijn er verschillende speeltoestellen voor de kinderen, kan er heerlijk met het strandzand gespeeld worden en kunt u ook heel fijn een boek lezen. Kortom, een dagje aan het strandbad van Vakantiepark De Bergen is plezier voor iedereen.

Camping aan het water

Spelen in de binnen- en buitenspeeltuin

Naast een heel leuk strandbad beschikt de camping ook over een hele mooie binnenspeeltuin. Deze is onlangs opgeknapt, waardoor hij nu nóg leuker is voor de kinderen. Er staan verschillende speeltoestellen en het thema van de speeltuin is: een reis om de wereld in 80 dagen. U zult hier dus ook een heel avontuur kunnen beleven. EN als uw kinderen lekker aan het spelen zijn, kunt u genieten van een welverdient drankje in het zitgedeelte. 

Een hele leuke buitenspeeltuin

Vakantiepark De Bergen beschikt niet alleen over een binnenspeeltuin, maar ook over een hele leuke buitenspeeltuin. Hier kunnen uw kinderen met goed weer heerlijk spelen. De allerleukste speeltoestellen staan voor u klaar. Daarnaast is er een elektrocross-baan, waar supersnel op de elektrocross motoren gereden kan worden. Ook is er een mogelijkheid om lekker te glijden van de glijbanen of te springen op het springkussen. U gaat zich hier geen moment vervelen!

Boek een plekje op de camping aan het water

Wilt u ook komen genieten van het strandbad en de leuke speeltuinen? Reserveer dan nu een plekje op de camping aan het water, en beleef een onvergetelijke vakantie. Bekijk nu de mogelijkheden en boek uw plekje.

Boek hier uw plek op camping aan het water De Bergen