Zoek & Boek

Boeken

Camping in Boxmeer en omstreken

Bent u op zoek naar een gezellige camping voor jong en oud? Of u nu houdt van rust of meer van een actieve vakantie. Bij Vakantiepark de Bergen in Wanroij voelt vakantie zoals vakantie moet voelen. Bezoek daarom onze prachtige camping bij Boxmeer! 

Gezellige Camping in Boxmeer en omstreken

Nabij onze prachtige camping ligt Boxmeer. Deze gezellige Brabantse gemeente ligt op ca. 10 minuten rijden van Vakantiepark de Bergen. Mede door de vele terrasjes en het gedeeltelijk overdekte winkelcentrum is Boxmeer een absolute aanrader als u er een dagje tussenuit wilt. Tevens heeft Boxmeer een treinstation waarmee u binnen een klein half uur in steden als Venlo en Nijmegen bent. In ca. tien minuten kunt u met de auto de grens over naar Duitsland. Hier kunt u plaatsen als Goch, Kleve, Weeze (airport) en Dusseldorf bezoeken. 

Camping Boxmeer

Standbad of toch zwembad?

Bij de Bergen in Wanroij zijn we super trots op ons prachtige Strandbad. Deze 6ha grote recreatieplas is gegarandeerd plezier voor jong en oud. Een een unieke lokatie bij onze camping in Boxmeer en omgeving! Waarom dit een succes is voor ieders vakantie?

  • De plas is nergens dieper dan 2 meter
  • De drijflijn geeft aan waar het water dieper dan 1 meter wordt
  • Heerlijk zwemmen maar ook zandkastelen bouwen in het zand
  • Bezoekers van het strandbad hebben eindeloos speelplezier met vele speeltoestellen door gratis toegang tot de buitenspeeltuin
  • Lekker luieren in het zand of op het gras

Ideaal dus voor een dagje uit of wanneer u een kinderfeestje te vieren heeft! En met een abbonement heeft u in de zomer onbeperkt toegang!

Ja, ik wil ook een abonnement op het strandbad!

Doordat onze camping nabij Boxmeer en Venray ligt, bestaat de mogelijkheid om uit te wijken naar overdekte zwembaden. Zo is er in Boxmeer het Hoogkoor waar heerlijk baantjes getrokken kunnen worden. Bij Laco in Venray is het sportief genieten in het water of heerlijk ontspannen in de sauna.