Zoek & Boek

Boeken

Naar de camping in Brabant in 2020

Camping De Bergen in Brabant belooft ook in 2020 weer DE vakantiebestemming in het zuiden van Nederland te zijn. Met veel leuke activiteiten, de beste voorzieningen en een heerlijke vakantie uitstraling weet u zeker dat u gaat genieten op camping Brabant.

Camping Brabant 2020

Op Camping De Bergen is ook in 2020 weer ontzettend veel leuks te doen. Er is animatie, een mooi strandbad en een hele leuke indoorspeeltuin. Kortom, er is bergen vakantieplezier te beleven. De animatie wordt verzorgt door Ella Vontura, uit Bon Tura. Samen met haar kunnen zowel de campinggasten als de daggasten allemaal leuke activiteiten ondernemen. Zeker tijdens de schoolvakanties staan er heel veel activiteiten op het programma.

Animatie op het park

Het animatieprogramma wisselt elke dag. Er wordt bijvoorbeeld geknutseld met de kinderen van 4 tot 8 jaar. Of Ella Vontura neemt de kinderen mee naar de indoorspeeltuin voor een spannende speurtocht of andere leuke spelletjes. Zijn de kinderen al iets ouder? Dan kunnen ze met Kids Actief meedoen. Dit animatieprogramma richt zich op leuke sport- en spelactiviteiten. En voor de rest van de kinderen worden natuurlijk ook spetterende activiteiten georganiseerd. Zo hoeft niemand zich te vervelen op camping Brabant.

 Camping Brabant 2020 spelen

Coole indoorspeeltuin

Naast de animatie is er ook een hele leuke indoorspeeltuin. In deze speeltuin kunnen de kids zich helemaal uitleven. De speeltuin heeft als thema een reis om de wereld. Met allemaal speeltoestellen weet u zeker dat uw kinderen op een geweldige plek zijn. En bijkomend voordeel: campinggasten hebben onbeperkt toegang tot de indoorspeeltuin. En daggasten krijgen met een entreebewijs voor de indoorspeeltuin ook toegang tot het strandbad. Zo is de camping leuk voor iedereen!

Boek nu voor onze camping in Brabant

Wilt u zichzelf verzekeren van een vakantie vol plezier? Boek dan nu een plekje op Vakantiepark De Bergen, en beleef de tijd van uw leven. Met verschillende luxe huuraccommodaties, mooie kampeerplaatsen en uitstekende sanitaire voorzieningen weet u zeker dat u een heerlijke vakantie gaat beleven. Kijk daarom nu naar de  vakantie mogelijkheden (kampeer en huur) en zoek uw ideale plekje op de camping uit. En dan hopen wij u snel te zien op camping Brabant 2020.

Boek nu op camping Brabant