Zoek & Boek

Boeken

Camping Brabant 2021

Op zoek naar een leuke plek om te kamperen? Zoek niet verder. Want in Brabant, en specifiek op Vakantiepark De Bergen, vind je alles wat je nodig hebt om een geweldige vakantie te hebben. Want het vakantiepark is naast heel leuk, ook nog ontzettend veelzijdig.

In 2021 naar de camping in Brabant?

Dat doe je natuurlijk op Vakantiepark De Bergen. Het vakantiepark beshcikit over verschillende huuraccommodaties en uiteraard ook over voldoende kampeerplekken om voor velen een spetterende vakantieplek te zijn. Naast de standaar kampeerplaatsen heb je op Vakantiepark De Bergen keuze uit nog 3 kampeerplaatsen. De een heeft iets meer ruimte dan de ander, en weer een ander heeft iets meer luxe. Voor elk wat wils dus. Daarnaast kun je nog uit 9 verschillende huuraccommodaties kiezen. Zo kan iedereen zijn perfecte plekje uitkiezen.

Direct boeken

Wat heeft De Bergen nog meer te bieden?

Nou, vrij veel. Er is een binnen- en buitenspeeltuin aanwezig, waar je als vakantieganger op Vakantiepark de Bergen gratis gebruik van mag maken. Ook is er een heus strandbad aanwezig. Hierdoor heb je het gevoel dat je lekker aan de kust zit, terwijl je gewoon in Brabant vakantie viert. Het is dus echt een heerlijke familiecamping in Nederland.

Op het vakantiepark hoef je ook niet bang te zijn honger te lijden. Er zijn namelijk 3 verschillende eetgelegenheden, die jou de keuze bieden even een snelle hap te halen, of juist iets luxer te dineren. Ideaal voor als je even geen zin hebt om te koken. Daarnaast is er ook een supermarkt en een bakkerij aanwezig. Dus je kan ook gewoon zelf een maaltijd op tafel zetten als je dat wil.

Camping Brabant 2021

Wat is er in de omgeving te doen?

In de omgeving van Vakantiepark De Bergen is een heleboel te doen. Denk aan een leuke stedentrip naar Nijmegen. Deze Gelderse stad staat bekend om zijn Romeinse verleden. Daarnaast is de studentenstad aan de waal zeer populair om zijn vele kroegen en terrassen. 

Je kan er ook voor kiezen om de natuur op te zoeken. Dit kan voortreffelijk in Natuurgebied Sint-Jansberg. Hier kun je heerlijk wandelen een één worden met de natuur. Heerlijk als je tijdens je vakantie een rustig dagje in wil plannen.

Kom heerlijk ontspannen aan de Mookerplas

In de buurt van Vakantiepark De Bergen ligt de Mookerplas. Deze mooie waterplas is dé plek voor heerlijke waterrecreatie. Je kan hier bijvoorbeeld herlijk zwemmen. Maar ook als je een boot hebt, dan kun je heel goed in de Mookerplas terecht. De jachthaven bij de plas ligt bij onze Eldorado collega Camping Eldorado. Deze beschikt naast een aanleg plaats ook over een winterstalling en een plek voor onderhoud en reparatie.

Camping Brabant 2021

Een hapje eten of drinken

Aan de Mookerplas kun je ook heel goed een hapje eten of drinken. Bij Strandpaviljoen Dushi kun je heerlijk lunchen, snacken, borrelen of dineren. Je kan hier heerlijk op het terras zitten, maar je kan ook lekker op het strand gaan liggen. Kortom, je hoeft je niet te vervelen aan de Mookerplas.

Camping in de omgeving van Boxmeer

Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van Boxmeer? Op ongeveer 14 km van Boxmeer vind je Vakantiepark De Bergen, een kindvriendelijk en veelzijdig vakantiepark waar het elk seizoen bruist van de energie en gezelligheid. Op het park vind je fijn gelegen kampeerplaatsen in het groen (ook kampeerplaatsen met privé sanitair!) en meerdere vakantiehuisjes. Verder heb jij als vakantiegast gratis toegang tot het naastgelegen avonturenpark. Het avonturenpark is een belevenis op zich. Met vele speeltuinen, zowel binnen als buiten, een strandbad, electrossbaan, midgetgolfbaan en spannende attracties, is Avonturenpark De Bergen een fijne bestemming voor jong en oud. Kinderen blij? Jij dus ook!

Ervaar het ultieme vakantiegevoel op onze camping in de omgeving van Boxmeer, breng een bezoek aan Avonturenpark De Bergen en houdt er unieke vakantieherinneringen aan over.

Kom naar onze camping in Wanroij

Zoals je kunt zien is er genoeg te doen in Brabant om de tijd van je leven te hebben. Hak daarom de knoop door en kom kamperen in Brabant in 2019. Want de leukste vakantie beleef je op Vakantiepark De Bergen.

Boek nu jouw kampeervakantie in Brabant voor 2021!