Camping in Noord Brabant voor jong en oud

In Wanroij, gelegen in het altijd gezellige Noord Brabant, vindt u Vakantiepark de Bergen. Bent u een rustzoeker? Of misschien wel een gezelligheidsdier? Bij zomerse zonnestralen én bij minder mooi weer. De mogelijkheden zijn te over. Kom genieten van uw vakantie zoals vakantie bedoeld is, op de gezelligste camping van Noord Brabant!

Camping in het oosten van Noord Brabant

Geniet van uw vakantie met uw eigen vertrouwde caravan, camper of tent, heerlijk in het groen! De kampeerplaatsen van De Bergen zijn door ANWB beoordeeld met 4,5 sterren. Uiteraard kunt u ook komen genieten in één van onze vakantiehuizen

Bij de Bergen in Wanroij doen wij er alles aan om uw verblijf op het vakantiepark zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u op onze camping in Babrant gebruik maken van onze talloze faciliteiten en voorzieningen. Maar ook in de directe omgeving is er vermaak in overvloed. Zo kunt u bijvoorbeeld;

  • Wandelen en fietsen in het prachtige natuurlijkgebied de Mokerheide
  • Diverse bijzondere steden bezoeken, zoals Nijmegen en 's-Hertogenbosch
  • Op ontdekkingsreis bij Zoo Parc Overloon
  • De Kasteeltuin in Arcen bezoeken.
  • Shoppen in omliggende plaatsen zoals Boxmeer en Venray

Nieuwsgierig wat er nog meer te doen is? Bekijk hier het aanbod.

 

Camping Noord Brabant

Camping Brabant voor jong en oud

Als camping in Noord Brabant staan wij bekend om onze gastvrijheid en een gevarieerd aanbod van voorzieningen en faciliteiten. Hiermee garanderen wij jong en oud van een onvergetelijke vakantie. Lekker spelen in de buitenspeeltuin. En bij minder weer in de binnenspeeltuin. Heerlijk ontspannen in de zon aan het water of zandkastelen bouwen en waterspelletjes spelen aan het strandbad. Genieten van de rust aan en op de roei- en visvijver. Voor de meer actieve vakantieganger zijn er diverse sport en spel activiteiten, paintball, electrocross en midgetgolf. Kortom, gegarandeerd plezier voor jong en oud! En wil je graag dat de kinderen even vermaakt worden? Dan is er nog het boordevolle animatieprogramma. Neem je even een kijkje in het animatie fotoboek?

Wij verwelkomen u van harte op onze camping in het Noord Brabantse Wanroij.

Bekijk hier de kampeerplaatsen!

Noord-Brabantse Familiecamping in Nederland

Gelegen in het oosten van het prachtige Noord-Brabant ligt misschien wel de leukste familiecamping van Nederland. Ontspannen of een spectaculaire dag? Wandelen, fietsen, zwemmen, spelen, shoppen of een terrasje pakken? Op en om de camping is het eindeloos genieten voor jong en oud. Zeiden we "misschien"wel de leukste familiecamping van Nederland? U bent van harte uitgenodigd dat zelf te komen ervaren!

Binnenspeeltuin Noord-Brabant

Op Vakantiepark De Bergen hoef je niet bang te zijn als het weer een keer wat minder is. Want het is de camping in Noord Brabant met misschien wel de leukste indoor speeltuin. Hier weet je zeker dat je altijd lekker kan spelen. Beleef in de speeltuin een reis om de wereld in 80 dagen. Beklim de vulkaan, speel op de machinetoren of ga in gevecht met de Taj: het kan allemaal! En terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kun jij als ouder lekker een kopje koffie drinken. Zo heeft iedereen het naar zijn zin. Dus kom naar deze binnenspeeltuin in Noord Brabant.

 

Het Noord-Limburgse Venray

Ondanks dat onze camping in Noord Brabant gevestigd is, ligt het erg dicht bij Limburg. Naast het Brabantse Boxmeer ligt onze camping bij Venray in de buurt. Deze Noord Limburgse plaats ligt op rij afstand van ons Vakantiepark. Buiten prachtige wandel- en fietsroutes in het gebied rondom Venray, is Venray uitermate geschikt voor de fanatieke "shopper". En bij minder weer zijn er de vele restaurantjes, cafeetjes en de bioscoop waardoor men zich nooit hoeft te vervelen. 

5 sterren camping: Brabantse trots

Met gepaste Brabantse trots mogen we zeggen dat we een 5 sterren camping uit Brabant zijn! Dat betekent dat we niet alleen veel faciliteiten hebben van hoge kwaliteit, maar dat we daarnaast jou ook mogen verwelkomen met echte Brabantse gastvrijheid. Ons vriendelijke personeel staat dagelijks voor je klaar aan de receptie, bij het onderhouden van de accommodaties en het park, maar zeker ook in ons animatieteam. Want zeg nou zelf, wat is een 5 sterren camping nou zonder de vriendelijkheid en gastvrijheid van Brabanders? Met een brede glimlach verwelkomen wij je op onze Camping in Noord Brabant. 

Ja! Ik wil dit ervaren