Camping in Noord Brabant voor jong en oud

In Wanroij, gelegen in het altijd gezellige Noord Brabant, vindt u Vakantiepark de Bergen. Bent u een rustzoeker? Of misschien wel een gezelligheidsdier? Bij zomerse zonnestralen én bij minder mooi weer. De mogelijkheden zijn te over. Kom genieten van uw vakantie zoals vakantie bedoeld is, op de gezelligste camping van Noord Brabant!

Camping in het oosten van Noord Brabant

Geniet van uw vakantie met uw eigen vertrouwde caravan, camper of tent, heerlijk in het groen! De kampeerplaatsen van De Bergen zijn door ANWB beoordeeld met 4,5 sterren. Uiteraard kunt u ook komen genieten in één van onze vakantiehuizen

Bij de Bergen in Wanroij doen wij er alles aan om uw verblijf op het vakantiepark zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u op onze camping in Babrant gebruik maken van onze talloze faciliteiten en voorzieningen. Maar ook in de directe omgeving is er vermaak in overvloed. Zo kunt u bijvoorbeeld;

  • Wandelen en fietsen in het prachtige natuurlijkgebied de Mokerheide
  • Diverse bijzondere steden bezoeken, zoals Nijmegen en 's-Hertogenbosch
  • Op ontdekkingsreis bij Zoo Parc Overloon
  • De Kasteeltuin in Arcen bezoeken.
  • Shoppen in omliggende plaatsen zoals Boxmeer en Venray

Nieuwsgierig wat er nog meer te doen is? Bekijk hier het aanbod.

 

Camping Noord Brabant

Camping Brabant voor jong en oud

Als camping in Noord Brabant staan wij bekend om onze gastvrijheid en een gevarieerd aanbod van voorzieningen en faciliteiten. Hiermee garanderen wij jong en oud van een onvergetelijke vakantie. Lekker spelen in de buitenspeeltuin. En bij minder weer in de binnenspeeltuin. Heerlijk ontspannen in de zon aan het water of zandkastelen bouwen en waterspelletjes spelen aan het strandbad. Genieten van de rust aan en op de roei- en visvijver. Voor de meer actieve vakantieganger zijn er diverse sport en spel activiteiten, paintball, electrocross en midgetgolf. Kortom, gegarandeerd plezier voor jong en oud! En wil je graag dat de kinderen even vermaakt worden? Dan is er nog het boordevolle animatieprogramma. Neem je even een kijkje in het animatie fotoboek?

Wij verwelkomen u van harte op onze camping in het Noord Brabantse Wanroij.

Bekijk hier de kampeerplaatsen!

Noord-Brabantse Familiecamping in Nederland

Gelegen in het oosten van het prachtige Noord-Brabant ligt misschien wel de leukste familiecamping van Nederland. Ontspannen of een spectaculaire dag? Wandelen, fietsen, zwemmen, spelen, shoppen of een terrasje pakken? Op en om de camping is het eindeloos genieten voor jong en oud.