Zoek & Boek

Boeken

Camping in Venray en omstreken

Even ten zuiden van het Brabantse Wanroij ligt het Noord-Limburgse Venray. In slechts 20 minuten rijden bent u vanaf onze camping in Venray gearriveerd. Venray heeft een riant shoppingcenter met vele leuke modezaken voor jong en oud. Tevens zijn er tal van leuke eet en drink gelegenheden. Voor de natuurliefhebber is er in Venray ook voldoende te beleven.

Kamperen op onze camping in Venray

Genieten van de natuur, maar vooral van alle ruimte en vrijheid? Kom ouderwets kamperen op onze camping in Venray en beleef een heerlijke vakantie. Wij vinden het erg belangrijk dat u genoeg keuze heeft betreft kampeermogelijkheden. U bent bij ons dus van harte welkom om te komen kamperen op één van onze aangeboden ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen zijn erg ruim opgezet, en heeft ook iedere plaats iets unieks. Ontdek de kampeerplaatsen op onze Camping in Venray en kom heerlijk tot rust! 

Vanuit de Camping Venray en de natuur in

Voor de wandelliefhebber heeft gemeente Venray een aantal prachtige wandelroutes uitgezet. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen in het Nationaal Park de Maasduinen en de Grote Peel. Hou je van wandelroutes met een thema? Een wandelroute speciaal voor kinderen? Of ben je meer een cultuurhistoricus? De bijzondere wandelroutes hebben voor ieder wat wils. De grote diversiteit aan landschappen is uniek. Zo kom je o.a.;

 • Stuifduinen
 • Weiden
 • Akkers
 • Bossen
 • Heide- en peellandschappen
 • en de maasoevers tegen.

Eveneens kunt u in de omgeving van Boxmeer genieten van het heerlijke natuur-/ wandelgebied de Maasheggen en aan de Vilt in Beugen.

Camping Venray

Ontspannen op de camping

U bent weer terug op de camping uit Venray. Terwijl u zit te genieten van een heerlijk drankje bij uw accomodatie hebben de kinderen nog behoefte aan de nodige beweging. Ons animatie team staat klaar om uw kinderen te vermaken. Ella Vontura en haar vriendjes Diego en Dingo nemen de kinderen mee om;

 • te spelen in Ella's avonturen atelier
 • te sporten op het sporttoernooi
 • te smullen op een American barbecue
 • pony's te verzorgen
 • mee te lopen in een parade door het park
 • en nog veel meer!

Zo kunt u nog lekker nagnieten van dat heerlijke dagje in de omgeving van Venray. En je kan nu ook je vakantie op het vakantiepark in 2019 boeken!

Ons animatieteam staat klaar om u en uw kinderen te ontvangen!

Mooie steden in de buurt van De Bergen

In de buurt van ons vakantiepark kunt u verschillende leuke steden bezoeken. Natuurlijk kunt u Venray opzoeken, maar ook een stad als Duisburg ligt in de omgeving. Duisburg, gelegen in DUitsland, heeft ontzettend veel bezienswaardigheden en toeristische attracties. Bezoek bijvoorbeeld de Duisburg Zoo, een mooie dierentuin met dieren als Koala's en dolfijnen. Of bezoek het centrum van de stad. U kunt hier gemakkelijk een hele dag zoet zijn.

Zoek en Boek uw verblijf!

Kies voor een langer verblijf 

Krijgt u ook geen genoeg van al dat vakantie vieren? En wilt u het liefst komen en gaan wanneer u maar wilt? Dan hebben wij een toonaangevende oplossing voor u! Vakantiepark de Bergen biedt u namelijk de mogelijkheid om een jaarplaats te huren. Genieten van een eigen comfortabel plekje, met genoeg ruimte en privacy. Dat is toch hoe iedere vakantieganger een jaarplaats voor ogen heeft? Verder zijn de ruim opgezette jaarplaatsen (100 tot 150 m2) op Vakantiepark de Bergen voorzien van stroomaansluiting (vanaf 10 ampère), is er een CAI-aansluiting voor de televisie én is de jaarplaats voorzien van eigen wateraansluiting en afvoer voor riolering.

Heeft u interesse in één van onze jaarplaatsen? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via +31 (0)485 335 450 of u kunt een mail naar info@debergen.nl sturen. Wij kijken uit naar uw komst!

Boek nu een vakantie bij onze camping in Venray

Boek nu direct uw vakantie bij Vakantiepark de Bergen! Vul uw aankomst- en vertrekdatum in, uw verblijfsduur en kijk welke accommodaties en kampeerplaatsen nog beschikbaar zijn in de door uw opgegeven periode. Vakantiepark de Bergen, het leukste familiepark van Noord-Brabant en omgeving! 

Boek direct een vakantie