Zoek & Boek

Boeken

Camping Wanroij

Heerlijk vakantie vieren in Brabant, dat doet u op De Bergen. Deze camping Wanroij ligt prachtig in de Brabantse natuur. En de omgeving van de camping heeft ontzettend veel leuks te bieden. 

Mooie steden rondom camping Wanroij

Rondom camping De Bergen zijn verschillende leuke steden te vinden. Allereerst zit u heel snel in het hartje van Nijmegen. Deze Gelderse prachtstad heeft zoveel leuks te bieden, dat u aan een dag waarschijnlijk niet genoeg heeft. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het MuZIEum. Dit "museum" geeft u de mogelijkheid te ervaren hoe het is om blind te zijn. Dit moet u gezien hebben. Of juist niet natuurlijk... Daarnaast heeft Nijmegen, wat de oudste stad van Nederland is, een prachtig centrum. hier kunt u uitstekend terecht voor een hapje of een drankje. Zo kunt u heerlijk een dagje Nijmegen in vanaf uw camping Wanroij.

Camping Wanroij Nijmegen

Bezoek Den Bosch

Ook een leuk uitstapje vanaf de camping: Den Bosch. Deze Brabantse stad, die ons onder andere de Bossche bol heeft gebracht, heeft ontzettend veel moois in zich. Zo kunt u ene bezoek brengen aan de gigantische Sint-Janskathedraal. Deze kathedraal, gebouwd tussen 1380 en 1520, imponeert door zijn enorme rijkdom en prachtige beeldhouwwerk. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Museumkwartier. Hier kunt u het Design Museum en het Noordbrabants Museum vinden. Daarnaast is er nog veel meer leuks voor u om te ontdekken in deze mooie stad. Zeker de moeite waard.

Vakantiemogelijkheden Camping Wanroij

Camping De Bergen heeft verschillende kampeer en huurmogelijkheden om u de vakantie van uw leven te kunnen bieden. Zo beschikt de camping over verschillende kampeerplaatsen. Deze beschikken allemaal over eigenschappen om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is Standaard kampeerplaats voor zien van 10 Ampère elektriciteit en kunt u de auto op de plek parkeren. De kampeerplaats comfort  beschikt over elektriciteit en een CAI aansluiting. En de Comfort Plus kampeerplaats beschikt naast eerder genoemde eigenschappen over een mooie plek aan het water. Ideaal voor de warme dagen. Naast deze kampeerplaatsen zijn er ook nog Luxe kampeerplaatsen en Seizoensplaatsen. Maar u kunt ook een accommodatie huren op de camping Wanroij.

Huuraccommodaties 

Camping De Bergen beschikt ook nog over verschillende luxe huuraccommodaties. Er zijn zowel huurtenten als stacaravans aanwezig, dus u heeft voldoende keuze. Kies bijvoorbeeld voor de Villa De Bergen. Deze luxe 4 persoons villa beschikt over ruime bedden en geïsoleerde verwarming. Heerlijk, het hele jaar door. Ook voor de minder validen is er een geschikte huuraccommodatie aanwezig. De Mindervalide Chalet voor 4 personen is voorzien van alle gemakken die u als minder valide nodig heeft voor een goede vakantie. Dus wilt u vakantie komen vieren op Camping De Bergen? Kies dan voor deze of een van de andere huuraccommodaties!

Mandala festival

Op Vakantiepark De Bergen wordt 1 keer per jaar het Mandala festival georganiseerd. Dit 3-daagse festival staat boordevol muzikale acts. Bekende en minder bekende artiesten zullen je de hele dag vermaken. En je maakt het allemaal mee vanaf de camping. Nog een reden om heerlijk vakantie te komen vieren op Vakantiepark De Bergen in Wanroij.

Heerlijk waterplezier op camping Wanroij

Op Camping De Bergenn kunt u heerlijk waterpret beleven. Want er is een hele leuke recreatieplas. Aan het strandbad kunt u heerlijk liggen terwijl uw kinder lekker in het water aan het spelen zijn. En het water wordt nergens dieper dan 2 meter. Er kan dus overal heel veilig gezwommen worden! Naast lekker zwemmen in het strandbad kunt u ook vissen en roeien op de roei en visvijver. Kortom, waterplezier is gegarandeerd.

Waterplezier in de buurt van De Bergen

Ook in de buurt van de Bergen kun je waterplezier beleven. Op de Mookerplas bijvoorbeeld. De Mookerplas is een zijtak van de Maas, bij het plaatsje Plasmolen. De plas is toegankelijk voor boten, maar ook voor dagjesmensen die lekker aan het water willen liggen. Je kunt hier tevens lekker eten in Strandpaviljoen Dushi, dus je kan er een heerlijk dagje weg van maken. 

Boek nu een mooie plek op Camping Wanroij

Er is dus genoeg te zien en te doen op en om de camping. Boek daarom nu nog een mooie accommodatie of kampeerplaats, en verzeker uzelf van een mooie vakantie in het prachtige Brabant!

Boek nu uw Camping Wanroij