Zoek & Boek

Boeken

Huur een prachtige chalet in Brabant

Geniet van een heerlijke vakantie in één van onze prachtige vakantieverblijven. Onze vakantievilla's en chalets in Brabant zijn zeer divers uitgerust met keukenapparatuur, luxe zithoekjes en slaapmogelijkheden. 

Heerlijk op vakantie in een Chalet in Brabant

Wanneer u heerlijk wilt genieten van een vakantie in een villa of een chalet zijn er op ons park tientallen vakantieverblijven beschikbaar van 4 tot 6 personen. Deze 18 tot 48 vierkante meter grote vakantiehuisjes hebben een prachtige ligging op ons vakantiepark. Er zijn verschillende modellen beschikbaar;

  • Tipitent, 4-6 personen
  • Colour Villa, 4-6 personen
  • Villa de Bergen, 4-6 personen
  • Torenvalk Chalet, 4-6 personen
  • Villa Chalet, 5 personen
  • Recreatent, 6 personen
  • Mindervalide Chalet, 4 personen.

Chalet Brabant

Ook wanneer u reist met mindervalide gezelschap kunt u genieten van een chalet in Brabant. Dit chalet is ingericht voor maximaal 4 personen. Door de aangepaste badkamer, keuken en toilet kunt u optimaal genieten van uw vakantie bij de bergen in Wanroij. Tevens is de badkamer voorzien van een aangepaste zitdouche, wastafel en toilet. Door de brede schuifdeuren is het chalet uitermate rolstoelvriendelijk.  Het chalet ligt op zeer gunstige liggen ten opzichte van de faciliteiten van het park. 

Voor de liefhebber van kamperen is er bij vakantiepark de Bergen nu ook de Recreatent te huur! Het gevoel van kamperen, maar dan in een stoere tent. Deze compleet ingerichte tenten, voor maximaal 6 personen, beschikken over (tuin)meubilair, uitstekende bedden en een zeer compleet keukenblok met koelkast en vriesvak. Door de zeer complete inrichting heeft u meer ruimte om andere dingen mee te nemen op vakantie. Het is dus heerlijk vakantie vieren op deze 5 sterren camping in Brabant!

Te Koop

Heeft u altijd al een eigen Chalet in Brabant willen hebben? Beleef het gehele jaar door een ultiem vakantiegevoel. Op ons recreatiepark in het Brabantse Wanroij staan namelijk diverse stacaravans en chalets te koop. Voor meer informatie over het zeer gevarieerde aanbod aan chalets en andere vakantieverblijven kunt u een kijkje nemen op de aanbodpagina.