Zoek & Boek

Boeken
Actuele informatie Coronavirus

Informatie betreffende het Corona-virus (CoViD19)

16 Maart 2020. 17.00u. - Middels deze pagina houden we je graag op de hoogte over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Daarnaast dragen we, zoals je gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

  • Het schoonmaken van accommodaties, sanitairgebouwen en gemeenschappelijke ruimtes met focus op de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen. Deze worden met professionele middelen gereinigd.
  • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
  • Op last van de overheid zijn de horeca en de binnenspeeltuin tot 6 april gesloten.

 

Wat kan je zelf doen?

Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen die gelden bij een “normale” griep en verkoudheid, namelijk:

  • Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima;
  • Vermijd groepen op het vakantiepark.
  • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
  • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg.

Meer informatie van het RIVM

Mocht er iets veranderen in de maatregelen vanuit de overheid dan zullen wij deze pagina updaten. Volg ons op Facebook voor alle updates. Mocht je ondanks bovengenoemde maatregelen toch willen annuleren dan verwijzen wij je graag naar de recronvoorwaarden:

Recronvoorwaarden