Zoek & Boek

Boeken

Voorwaarden voor de voucher verstrekt i.v.m. het coronavirus

Zoals u wellicht in het nieuws al heeft vernomen is er door de recreatiesector hard gewerkt aan een oplossing voor boekingen die niet plaats kunnen vinden. Hieruit is de ‘voucherregeling' voortgekomen. Deze betekent kort gezegd dat binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum uw verblijf kosteloos kan worden verzet naar een andere periode tot en met 30 september 2021. De waarde van de voucher is daarbij gelijk aan de hoogte van het door u reeds betaalde bedrag. Hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Alle recreatieondernemingen in Nederland, aangesloten bij de brancheorganisatie HISWA-RECRON, hebben vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie die het gevolg is van de verspreiding van het coronavirus (Covid19 virus) per 13 maart 2020 de op hun overeenkomsten toepasselijke annuleringsvoorwaarden aangepast.

  • De recreatievoucher wordt aangeboden in geval van annuleren van uw verblijf in verband met het niet kunnen uitvoeren van het verblijf in het kader van het ontstaan van de onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus. De recreatievoucher geldt met ingang van 13 maart 2020 voor annuleringen die zijn of worden gedaan voor reserveringen voor verblijf van 13 maart tot 1 juli.

  • Indien uw boeking is geannuleerd ontvangt u een recreatievoucher. Deze voucher heeft een geldigheidsduur tot 12 maanden na de oorspronkelijk aankomstdatum. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum het vervangend verblijf dient te hebben geboekt. Dit vervangend verblijf dient, onder voorbehoud van beschikbaarheid van accommodatie, plaats te vinden uiterlijk voor 30 september 2021.
  • De waarde van uw voucher is gelijk aan de hoogte van het door u reeds betaalde en door ons ontvangen bedrag, inclusief de eventueel betaalde reserverings- en administratiekosten.

  • In geval de kosten behorende bij de nieuwe overeenkomst/boeking hoger liggen dan de waarde van uw recreatievoucher, bent u gehouden het verschil bij te betalen. Daarbij zijn de reguliere betalingstermijnen van Vakantiepark de Bergen van toepassing. In geval de kosten bij de nieuwe overeenkomst lager liggen dan de waarde van uw recreatievoucher, wordt voor het verschil een nieuwe recreatievoucher verstrekt waarop de voorwaarden in deze recreatievoucherregeling eveneens van toepassing zijn.

  • *Extra regeling: Vakantiepark de Bergen heeft nog een extra voordeel aan de recreatievoucher toegevoegd. Want indien u uw voucher voor uiterlijk 1 juli 2020 verzilverd en een nieuwe boeking maakt voor een verblijf in seizoensperiode 2020 ontvangt u 10% extra korting op uw nieuwe boeking. Gebruik hiervoor onderstaande actiecode op de voucher.

 

*De korting is alleen geldig i.c.m. de recreatievoucher 

*De korting is niet geldig tijdens hemelvaart, pinksteren, evenementen en/of i.c.m. eventuele andere acties en/of arrangementen