Zoek & Boek

Boeken

Animatieprogramma

Animatie

Animatie voor alle leeftijden.

Vakantiepark de Bergen biedt voor zowel daggasten als campinggasten een variërend en actief programma voor jong en oud. Tijdens schoolvakanties is er een kundig en vriendelijk animatieteam aanwezig. Zij staan voor iedereen klaar en weten wat belangrijk is tijdens een vakantie of dagje uit!

Ook buiten schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd. Meer info gierover lees je op deze pagina, de infoborden op het park of Facebook! 

Doe jij ook mee?

Kids 4 – 8 jaar

Kom ’s morgens knutselen of spelen in onze recreatieruimte.

Er is altijd wat te beleven met Ella Vontura en haar vriendjes in de binnen- of buitenspeeltuin, van spannende speurtochten tot leuke en actieve spelletjes.

Doe je vanavond ook mee met ons kids dansfestijn? Of kom je kijken naar het Bergentheater? Die gekke typetjes van ons beleven de gekste dingen en zetten alles op z’n kop. Heb jij ze al over het park zien wandelen?

 

Kids actief 7 – 11 jaar 

Knutselen niks voor jou? ’s Morgens is er in het jeugdhonk voor de sportieve kinderen een kinder Bootcamp op bepaalde dagen.

Daarnaast zijn er s’middags altijd leuke en actieve sport & spelactiviteiten voor diegene die niet stil kunnen zitten.

Ben jij nog niet moe na het kids dansfestijn of Bergentheater? Dan is er ’s avonds een avondspel of een te gekke show waar jij aan mag deelnemen!

 

Kids chill 10 – 14 jaar 

Niet zo sportief en hang jij het liefste een beetje rond? Dat kan! Ons jeugdhonk biedt ook de mogelijkheid om rustig een spelletje te spelen op onze spelcomputer of een pijltje te gooien op een van onze dartborden.

’s Avonds is er een avondspel of een te gekke show waar jij aan mag deelnemen!

 

Tieners 12 – 18 jaar

Voor de tieners onder ons biedt ons jeugdhonk een echte hang en chillplek.

Naast de mogelijkheid om overdag van het jeugdhonk gebruik te maken of mee te doen met het huidige 10+ programma, is het s’avonds alleen speciaal voor 16+ geopend onder toezicht tot een bepaalde tijd.

 

Volwassenen 18+

Voor de volwassenen worden er gerichte activiteiten georganiseerd, zoals een bingo.

Daarnaast worden er door de gasten van het vakantiepark ook een aantal evenementen georganiseerd, die elk jaar terugkeren en waar veel van onze gasten aan deelnemen.

 

 

Ella Vontura

Even voorstellen…

Hela!

Wat onwijs leuk dat ik jullie mag groeten!

Ik ben Ella Vontura en ik kom uit Bon Tura! Wij, Mijn neefje Diego en grootste vriend Dingo, die gekke panda, zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen! Samen vormen wij Team Vontura.

Omdat mijn ouders op wereldreis zijn, woon ik nu gezellig bij mijn opa! En pssst… die is vroeger spion geweest… Maar dat mag je niet verder vertellen hoor!

Hij heeft heel veel oude spionspullen voor mij bewaard en daar maakt Diego in zijn laboratorium leuke gadgets van, want Diego is heel dapper maar ook super slim. Zo heb ik altijd de nieuwste gadgets voor onze avonturen.

Mijn ouders sturen wel eens gekke spulletjes en kaarten van overal ter wereld.

Een berenhaartje van de Noordpool, een plantje uit de rimboe en laatst stuurde ze de tand van een krokodil! Diego vindt in zijn grote lab dan uit, waar mijn ouders ergens zijn.

Misschien was het wel de tand, van de vervelende krokodil die Dingo bijna opgegeten had. Op een van mijn avonturen, heb ik Dingo gered uit de bek van een hongerige krokodil. Hij is mij zo dankbaar, dat we voor altijd bij elkaar zullen zijn!

Diego

Dingo is niet zomaar een panda! NEEE Dingo is een hele bijzondere panda. Soms past hij ineens niet meer in mijn rugzak. Dat is gek hè? Op avontuur komen jullie er zeker achter, wat voor een bijzondere panda onze Dingo is!

Samen met Diego en Dingo neem ik jou mee! Mee op avontuur bij Vakantiepark De Bergen. Ik vertel je alles over mijn grootste avonturen en we kunnen samen dansen op mijn eigen liedjes, lachen en als echte spionnen op onderzoek uitgaan!

Wie gaat er mee op avontuur???!

Download hier een kleurplaat

 Dingo

Fotoalbum