Voor de echte snelheidsduivels!

Als je van snelheid en plezier houdt, dan ben je op het eeXparc aan het juiste adres! Hier kun je samen met je vrienden, familie en collega's leren crossen met een electro-bike.

De electro-motoren op het eeXparc maken bijna geen geluid. Maar toch is dit crossen op z'n best: op een unieke locatie vind je, binnen én buiten, banen waar iedereen perfecte tracks kan rijden, of je nou voor het eerst komt of een expert bent. Het plezier in crossen staat voorop! Voel de vrijheid als je op één van de e-bikes zit. Omdat de bikes op groene energie rijden, is een uitje hier compleet milieuvriendelijk. Probeer het zelf uit!

De electro-bikes zijn voor iedereen toegankelijk: schakelen is niet nodig en de remmen zitten op het stuur. Een e-bike bedwingen is helemaal niet moeilijk; als je kunt fietsen kun je dit ook! En er zijn natuurlijk instructeurs in de buurt die je stap voor stap begeleiden.

Fun en actie: crossen met elektrische motors in Wanroij leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin; kinderen, volwassenen en ouderen.

Meer informatie op www.electrocross.nl

Fotoalbum