Zoek & Boek

Boeken

Familiecamping in Nederland

Een vakantie in Nederland? Ja natuurlijk! De Bergen in Wanroij is misschien wel de leukste familiecamping in Nederland! Of u nou komt voor een ontspannen vakantie of een spectaculair dagje uit. Er is voor jong en oud van alles te beleven. 

Nederland is prachtig!

Velen zullen bij Nederland niet direct denken aan wonderschone natuur en daarmee een fijne vakantiebestemming. Maar Nederland is werkelijk prachtig. Zo ook in de omgeving van familiecamping de Bergen in Nederland. Kamperen in Brabant was nog nooit zo mooi. Even ten zuiden van Wanroij liggen de staatsbossen van Sint Anthonis. Dit bos van vornamelijk grove dennen en gemengd bos staat bekend om zijn z.g. Heksenboom. Een op bijzondere wijze vergroeide grove den. Daarnaast graast vanwege het Staatsbosbeheer in het gebied een kudde Schotse Hooglanders en Kempense heideschapen. Verder komen er in het gebied ook veel reeën en dassen voor. Het bos biedt vele fiets- en wandeltochten. Tevens kunt u met de fiets gemakkelijk in Boxmeer geraken waar gewandeld en gefietst kan worden in het prachtige Maasheggen gebied. 

Op en rondom een familiecamping in Nederland

De Bergen in Wanroij ligt midden in de Noord-Brabante natuur. Heerlijk vertoeven aan ons eigen natuurzwembad. Genieten van de zon in het witte zand of verkoeling zoeken in het gras onder de vele prachtige bomen welke rond het strandbad staan. De ideale lokatie op misschien wel dé leukste gezinscamping van Nederland!

Familiecamping Nederland

Het campingterrein vindt u in een zeer bosrijk gebied. En wanneer u van het terrein af gaat, bevindt u zich in een natuurlijke omgeving van natuurgebied De Peel. Ideaal voor fietsers en wandelaars. Bent u echt een wandel- of fietsfamilie? Dan kunt u op een steenworp afstand genieten van schitterende en uitgestrekte natuurgebieden. Neem bijvoorbeeld:

Door een ruime keuze aan wandel- en fietsroutes op korte afstand van onze familiecamping in Nederland hoeft u zich geen moment te vervelen!

Boek nu uw camping verblijf!

of

Reserveer een vakantiehuis!