Zoek & Boek

Boeken

Heerlijk op fietsvakantie in Brabant

Hoe kan je nou nog meer van de schitterende omgeving van Vakantiepark De Bergen opnemen dan op de fiets? Dompel je onder in de schitterende natuur en cultuur van noord-oost Brabant terwijl je de omgeving verkent op je fiets. Diverse fietsroutes brengen je langs de mooiste bezienswaardigheden en adembenemende natuurgebieden. Je bepaalt zelf waarheen en hoe ver je gaat vandaag!

Of je nou lekker vroeg opstaat om de zon op te zien komen op de heide van de Staatsbossen van Sint Antonis, of eerst lekker uitslaapt en een snelle stop maakt bij een gezellig cafétje voor een heerlijk kopje koffie. Fietsen is leuk voor iedereen, van jong tot oud! 

Op vakantiepark De Bergen zijn goede betrouwbare fietsen te huur mocht je niet de mogelijkheid hebben je eigen fiets mee te nemen. Je huurt al een fiets vanaf €8,50 per dag! Het is op bestelling ook mogelijk om een electrische fiets te huren vanaf €25,00 per dag. Een kinderfiets is er vanaf €7,50 per dag en een kinderzitje is voor €2,50 bij te boeken. Bekijk de tarieven voor langere verhuur hieronder.

Tarieven

Omdat we willen dat je niet verdwaalt op zoek naar de pareltjes in dit landschap hebben we op de receptie gratis fietsroutes voor je met afstanden variërend van 10 tot 40 km. Ook hebben we een kooppuntenkaart van de omgeving zodat je zelf je route eenvoudig uit kan zetten. Heb je vragen over routes of bezienswaardigheden in de omgeving? Bij de receptie vertellen ze je er graag alles over!

Boek nu!