Zoek & Boek

Boeken

Heerlijk op Herfstvakantie

Geniet van het grote palet aan kleuren wat de natuur te bieden heeft tijdens je vakantie in de herfstvakantie. Even een lekker weekendje of midweek buiten de deur, of gewoon een weekje voordelig op vakantie. Het kan allemaal tegen een scherpe prijs. 

Direct een verblijf uitzoeken

Voor het strandbad is het een beetje aan de frisse kant, maar een dagje spelen in de buitenspeeltuin kan zeker geen kwaad voor de gevoelstemperatuur! De echte herfstdagen breng je natuurlijk in de binnenspeeltuin of Ella's Attelier (kidsclub) door.

Trek je er liever op uit? Dat snappen wij volledig! De natuur in de omgeving is schitterend in herfstkleuren. Je verkent de omgeving eenvoudig op de fiets of tijdens een wandeling. Vervolgens kom je lekker op temperatuur tijdens een wellnessdagje op de Wellnessboot in Mill op 12 minuten met je auto of 24 minuten op de fiets.

Toch nét effe wat meer uitdaging? Toverland ligt op 40 min vanaf Vakantiepark De Bergen. Zoek de grens op in de houten achtbaan Troy, of de nieuwste rollercoaster Fenix. Maar ook de allerjongsten kunnen hun hart ophalen in het Land van Toos! Kaartjes voor Toverland en de Wellnessboot zijn met korting bij te boeken of te koop bij de receptie!

Kortom, waar wacht je nog op?

Wij komen naar Wanroij!

Accommodaties

Kampeerplaatsen