Zoek & Boek

Boeken

Onvergetelijk kamperen in Brabant

Kamperen in Brabant betekent gezelligheid, gastvrijheid en plezier! Kom gezellig kamperen op de leukste camping voor jong en oud; "Recreatiepark de Bergen in Wanroij". 

Kamperen in Brabant: Plezier voor jong en oud

Als camping in Brabant staan wij bekend om onze gastvrijheid en een gevarieerd aanbod van voorzieningen en faciliteiten. Gecombineerd met een heleboel gezelligheid proeft u hoe het is om heerlijk te kamperen in Brabant. Laat de kinderen lekker spelen in de buitenspeeltuin. En bij minder weer in de binnenspeeltuin. Terwijl u heerlijk ontspannen in de zon aan het water ligt, kunnen de zij zandkastelen bouwen en waterspelletjes doen aan het strandbad. Geniet van de rust aan en op de roei- en visvijver. Bent u een echte spanningszoeker? Heeft u kinderen die graag van sensatie en actie houden? Dan zijn er ook nog de diverse sport en spel activiteiten, paintball, electrocross en midgetgolf. Kortom, gegarandeerd plezier voor jong en oud!

Kamperen in Brabant

Ook in de directe omgeving is er een heleboel te beleven.  Zo kunt u bijvoorbeeld;

  • Wandelen en fietsen in het prachtige natuurlijkgebied de Mokerheide
  • Diverse bijzondere steden bezoeken, zoals Nijmegen en 's-Hertogenbosch
  • Op ontdekkingsreis bij Zoo Parc Overloon
  • De Kasteeltuin in Arcen bezoeken.
  • Shoppen in omliggende plaatsen zoals Boxmeer en Venray

Lang, langer, langst!

Wilt u het gehele seizoen kunnen beschikken over een vakantieplek om heerlijk te kunnen kamperen in Brabant? Of misschien wel het gehele jaar? Voor de fanatieke vakantiegangers zijn er;

Onze seizoenplaatsen bieden u royale kampeerplaatsen in het groen. Tot wel 125 m2. En afhankelijk van de aard van de plaats beschikken ze over een CAI aansluiting, eigen waterpunt en een afvoer voor riolering. Je kan ook een Chalet huren in het pratchige Brabant. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Naast onze seizoensplaatsen kunt u ook gebruik maken van onze zogenaamde jaarplaatsen. Deze royale plaatsen, tot wel 150 m2, in het groen bieden u een comfortabele eigen stek met een meer dan genoeg ruimte om buiten te kunnen leven. Alle jaarplaatsen beschikken over Stroomaansluiting, CAI aansluiting voor digitale telvisie en een eigen Wateraansluiting en afvoer voor riolering.

Kamperen in Brabant speeltuin

Altijd genieten op de camping

Kamperen in Brabant kan uitstekend op Vakantiepark De Bergen. Waarom? Omdat Vakantiepark De Bergen voorzieningen voor zonnige dagen als voor mindere dagen heeft. Zo kan er heerlijk gespeeld worden in de buitenspeeltuin. En als het weer wat minder is, dan kunnen de kids de binnenspeeltuin in. Ook kan er gecrosst worden op de Electrocross baan en gezwommen worden in het zwembad. Heerlijk kamperen in Brabant dus!

Genieten in het strandbad

Ook is er een heel mooi strandbad op de camping aanwezig. In de zomer kunt u hier heerlijk zwemmen. Er zijn verschillende glijbanen om het waterplezier extra groot te maken. Heerlijk spelen voor de kinderen en heerlijk genieten voor u!