Zoek & Boek

Boeken

Kindercamping gelegen in Noord Brabant

Wanneer u zoekt naar een kindercamping in Noord-Brabant bent u bij recreatiepark de Bergen in Wanroij aan het juiste adres. Genieten pur sang voor zowel kampeerder als voor liefhebbers van vakantiehuisjes. 

Bijzondere vakantiehuisjes op kindercamping in Noord Brabant

Op Vakantiepark De Bergen zijn verschillende vakantiehusjes te huur. Een erg bijzondere is de Tipitent. Deze 4-6 persoons Tipitenten zijn voorzien van alle comfort en staan prachtig tegen de bosrand van ons recreatiepark. Zo kunt u samen met de kinderen heerlijk avontuurlijk kamperen in het groen. Aan luxe geen gebrek. Zo zijn onze Tipitenten standaard ingericht met:

  • Koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron
  • apart toilet en douche
  • flatscreen TV
  • eigen terras

Uiteraard zijn er ook nog de vele andere prachtige vakantiehuisjes

Kindercamping Noord Brabant

De mooiste chalets in Brabant

Natuurlijk kunt u op onze kindercamping in Nederland kiezen voor de Tipitent, maar Vakantiepark De Bergen beschikt over nog veel meer vakantiehuizen om uw vakantie in door te brengen. Zo is er bijvoorbeeld het mooie Torenvalk Chalet. Dit chalet beschikt over alle faciliteiten om uw vakantie aangenaam te maken. Of kies voor de Colour Villa. Dit luxe chalet combineert de luxe van thuis met de charme van vakantie. Zo kunt u heerlijk vakantie vieren op onze kindercamping in Nederland.

De leukste activiteiten, gewoon op de camping

De camping biedt ontzettend veel leuke activiteiten aan. Avonturenpark De Bergen, het activiteitenpark van Camping De Bergen, beschikt over allerlei topvoorzieningen die volgens ons onmisbaar zijn op een kindercamping in Noord Brabant. Het Avonturenpark beschikt bijvoorbeeld over een hele leuke binnenspeeltuin. Deze speeltuin heeft als thema "Een reis om de wereld in 80 dagen". Kinderen zullen deze reis aan de hand van verschillende speeltoestellen zeker leuk vinden. 

Kindercamping Nederland

Nog veel meer te beleven

Er is naast een binnenspeeltuin ook een hele leuke buitenspeeltuin in het avonturenpark te vinden. Deze groots opgezette speeltuin biedt heel veel leuke speeltoestellen waar uw kinderen zich zeker gaan vermaken. Hebben ze zin in iets meer uitdaging? Dan is de electrocross baan misschien iets voor ze. Deze elektronische crossmotoren (geschikt vanaf 6 jaar) zijn ontzetten leuk. Durft u het aan op onze 5 sterren camping in Brabant?

Overvloed aan recreatie, ook in de omgeving!

Op recreatiepark is voldoende vermaak en plezier voor de jongste onder ons. Niet voor niets dat de Bergen misschien de leukte kindercamping van Noord-Brabant is. Maar ook in de directe omgeving is er veel te beleven.

Ga eens op bezoek bij Liberty Park in Overloon. Dit prachtige Tweede Wereldoorlogsmuseum in Overloon is een leerzaam dagje uit voor uw kinderen. In het openluchttheater worden met regelmaat voorstellingen gegeven. En in het museumpark bevindt zich ook nog een groot klimbos waar de kinderen zich even heerlijk kunnen laten gaan!

In ZooParc Overloon, de meest avontuurlijke dierentuin van Nederland, beleeft u samen met uw kinderen een spannende ontdekkingsreis! Door de vele open wandelpaden, midden door de verblijven heen, begeeft u zich zeer dicht bij de dieren. Bewonder de stoere baardapen, indrukwekkende miereneters, rendieren, pelikanen, leeuwen, wallabies, ringstaatmaki's en nog veel meer. 

Toverland in Sevenum heeft meer dan 30 attracties voor jong en oud! Zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn er prachtige shows en kunt u een hapje of een drankje nemen op een van de vele terrasjes. 

 

Bent u nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van de vakantiehuisjes op onze kindercamping in Nederland?

Check en boek!