Zoek & Boek

Boeken

Kindercamping gelegen in Noord Brabant

Wanneer u zoekt naar een kindercamping in Noord-Brabant bent u bij recreatiepark de Bergen in Wanroij aan het juiste adres. Genieten pur sang voor zowel kampeerder als voor liefhebbers van vakantiehuisjes. 

Bijzondere vakantiehuisjes op kindercamping in Noord-Brabant

Op vakantiepark de Bergen zijn verschillende vakantiehusjes te huur. Een erg bijzondere is de Tipitent. Deze 4-6 persoons Tipitenten zijn voorzien van alle comfort en staan prachtig tegen de bosrand van ons recreatiepark. Zo kunt u samen met de kinderen heerlijk avontuurlijk kamperen in het groen. Aan luxe geen gebrek. Zo zijn onze Tipitenten standaard ingericht met;

  • Koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron
  • apart toilet en douche
  • een flatscreen TV
  • en een eigen terras.

Uiteraard zijn er ook nog de vele andere prachtige vakantiehuisjes

Kindercamping Noord-Brabant

Overvloed aan recreatie, ook in de omgeving!

Op recreatiepark is voldoende vermaak en plezier voor de jongste onder ons. Niet voor niets dat de Bergen misschien de leukte kindercamping van Noord-Brabant is. Maar ook in de directe omgeving is er veel te beleven.

Ga eens op bezoek bij Liberty Park in Overloon. Dit prachtige tweedewereld Oorlogsmuseum in Overloon is een leerzaam dagje uit voor uw kinderen. In het openluchttheater worden met regelmaat voorstellingen gegeven. En in het museumpark bevindt zich ook nog een groot klimbos waar de kinderen zich even heerlijk kunnen laten gaan!

In ZooParc Overloon, de meest avontuurlijke dierentuin van Nederland, beleeft u samen met uw kinderen een spannende ontdekkingsreis! Door de vele open wandelpaden, midden door de verblijven heen, begeeft u zich zeer dicht bij de dieren. Bewonder de stoere baardapen, indrukwekkende miereneters, rendieren, pelikanen, leeuwen, wallabies, ringstaatmaki's en nog veel meer. 

Toverland in Sevenum heeft meer dan 30 attracties voor jong en oud! Zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn er prachtige shows en kunt u een hapje of een drankje nemen op een van de vele terrasjes. 

Uiteraard is er nog veel meer te beleven in de richte omgeving! 

Bent u nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van de vakantiehuisjes op onze kindercamping in Nederland?

Check en boek!