Zoek & Boek

Boeken

Het leukste kinderfeestje van Noord Brabant

De verjaardag van uw kind staat voor de deur. Een drukke dag voor u en een spannende dag voor uw kind. Recreatiepark de Bergen is een geweldige lokatie voor het perfecte kinderfeestje! 

Altijd geslaagd kinderfeestje in Noord-Brabant!

Weet u al hoe het kinderfeestje van uw kind er uit gaat zien? Houdt uw kind van lekker binnen spelen? Of heeft u meer een buitenkind? Bij vakantiepark de Bergen in Wanroij hebben wij alle facliliteiten in huis om een onvergetelijk kinderfeestje in Noord-Brabant te vieren! Binnen en/of buiten! Zo kunnen de kinderen binnen genieten van de prachtige binnenspeeltuin! Buiten kunnen de kinderen;

Bekijk hier al onze kinderfeest arrangementen!

Kinderfeestje Noord-Brabant

De Binnenspeeltuin

Een kinderfeestje in Noord-brabant op recreatiepark de Bergen staat garant voor uren speelplezier! Uw kind maakt een reis om de wereld in de avonturenspeeltuin. Uw kind zal in een 'reis om de wereld in 80 dagen' een grote vulkaan beklimmen, op u neer kijken vanaf de hoge machinetoren of spelen in het 'gevecht om de Taj'. Dit alles terwijl u heerlijk zit te genieten van een kop koffie op het treinstation. 

De Buitenspeeltuin

Op het kinderfeestje van uw kind zullen de kids zich in de buitenspeeltuin zeker vermaken! Het ligt heerlijk beschut in het bos. Urenlang speelplezier op hoge schommels, stoere klimrekken, prachtige lange glijbanen, touwladders en kleurrijke spingkussens. Houdt uw kind wel van een beetje sensatie? Dan kunnen ze zich helemaal uitleven op onze unieke skelterbaan met licht, geluid, rookmachines en een tunnel als tijdmachine! Voor de dierenliefhebbers is er een ritje op de pony's. Ze mogen uiteraard ook geaaid worden. Urenlang onbezorg en veilig speelplezier!

Strandbad

Bij mooi weer uw kinderfeestje aan het water in Noord-Brabant vieren? Dat kan in en aan ons prachtige recreatie strandbad! Terwijl u lekker lui geniet in het zand of in het gras onder de bomen kunnen de kinderen heerlijk zandkastelen bouwen in op het strand of spetteren in het water. Het bad is nergens dieper dan twee meter. En aan de drijflijn ziet u waar het water dieper wordt dan één meter. Heerlijk verkoelend én veilig!

Adventure Minigolf in vikingstijl

Ook een aanrader is het Adventure Midgetgolf spel. Probeer op de 18 verschillende banen zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Wie het in de minste slagen lukt, mag zichzelf de winnaar noemen. Midgetgolf is natuurlijk bij velen bekend, maar het viking-thema van deze baan zorgt voor een geheel nieuwe ervaring. Durft u het aan?

Electrocross op uw kinderfeestje Noord Brabant

Ook voor de extreme feestjes biedt Vakantiepark De Bergen een uitkomst: electrocross. Uw kinderfeestje Noord Brabant zal nooit meer het zelfde zijn met deze spannende activiteit. Race tegen je vriendjes en laat zien dat jij de beste bent. Kijk snel naar de mogelijkheden voor uw kinderfeestje Noord Brabant.

Direct reserveren