Zoek & Boek

Boeken

Meer over Vakantie- en Recreatiepark De Bergen

Vakantiepark de Bergen is een gezellig en modern vakantiepark gelegen in een oase van water en groen met een verscheidenheid aan gasten. Het park behoort met haar verschijdenheid aan awards en erkenningen tot een van de best gewaardeerde vakantieparken van Nederland.

Het park bestaat naast een camping en verhuuraccommodaties ook over een groot dagrecreatieterrein met een strandbad, buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, paintball en electrocrossbaan. Tevens zijn er diverse horecapunten zoals eetcafé Festina, meerdere snackunits en een supermarkt. 

Dat De Bergen uitermate geschikt is voor evenmenten wordt bewezen door jaarlijks terugkregende evenementen zoals het Internationale Keverweekend waar we gasten met een gedeelde liefde voor de Volkswagen Kever ontvangen, Festival Mandala, en sinds dit jaar ook evenementen van Strong Viking die bij ons hun eerste Trail Run Naar tevredenheid georganiseerd hebben.

Recreatie- en vakantiepark De Bergen is een onderdeel van:

 

 

Wij zijn zeer trots op onze prijzen en erkenningen:

Al jaren is De Bergen erkent door de ANWB met 4,5 ster!

Afbeeldingsresultaat voor ADAC

Ook de Duitse variant op de ANWB, de ADAC erkent ons vakantiepark en camping.

Afbeeldingsresultaat voor ACSI inspected

We worden jaarlijks geinspecteerd door ACSI en worden we door gasten beoordeeld met meet mooie 8,1!

Wil jij deel uitmaken van team De Bergen? bekijk dan snel onze vacatures: 

Vacatures

  

 

Gasten beoordelen ons op Zoover.nl met een 8,1 en hebben hiermee de Zoover Award Zilver op onze naam weten te schrijven

Booking.com is een relatief nieuwe partner van Vakantiepark De Bergen. Desalniettemin weten gasten ons via booking.com goed te vinden en ook goed te beoordelen met een 8,3 en behoord het tot de 30% beste accommodaties van Nederland!