Zoek & Boek

Boeken

Beleef de nazomer extra voordelig op De Bergen

Nog niet helemaal uitgerust na de zomervakantie? Of wil je er gewoon nog een weekendje tussenuit? Dat snappen wij wel. Daarom verblijf je nu extra voordelig een weekendje op Vakantiepark De Bergen. Al vanaf €129,- slaap jij een een heerlijk comfortabele accommodatie.

Voor het strandbad is in de nazomerdagen wellicht een beetje aan de frisse kant, maar een dagje spelen in de buitenspeeltuin kan zeker geen kwaad voor de gevoelstemperatuur! De echte herfstdagen breng je natuurlijk in de binnenspeeltuin door.

Trek je er liever op uit? Dat snappen wij volledig! De natuur in de omgeving is schitterend. Je verkent de omgeving eenvoudig op de fiets of tijdens een wandeling. Vervolgens kom je lekker op temperatuur tijdens een wellnessdagje op de Wellnessboot in Mill op 12 minuten met je auto of 24 minuten op de fiets.

Toch nét effe wat meer uitdaging? Toverland ligt op 40 min vanaf Vakantiepark De Bergen. Zoek de grens op in de houten achtbaan Troy, of de nieuwste rollercoaster Fenix. Maar ook de allerjongsten kunnen hun hart ophalen in het Land van Toos! Kaartjes voor Toverland en de Wellnessboot zijn met korting bij te boeken of te koop bij de receptie!

Kortom, waar wacht je nog op?

Boek direct!