Zoek & Boek

Boeken

Kampeerweekend Ouder Alleen

Op 11 t/m 13 juni 2021 strijkt het kampeerweekend van OuderAlleen neer op vakantiepark De Bergen. Met alle voorzieningen voor de kinderen is dat natuurlijk een logische keuze! Wat dacht je bijvoorbeeld van het Avonturenpark met strandbad, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin? Er zijn vollop activiteiten voor jong en oud! Zo kan er gemidgetgolft worden op de Walhalla Adventuregolfbaan, kan je lekker scheuren op de interactive skelterbaan Yzerdraet of het gethematiseerde minicar circuit, en kan je zelfs met een roeiboot de vernieuwde roeivijver verkennen!

Naast deze activiteiten die veelal standaard inbegrepen zijn kan je ook nog crossen op een electrocrossmotor, paintballen, erop uit met een E-chopper of E-step, of bubbleball of archery tag spelen en lasergamen. Ook de omgeving is het verkennen waard, met schitterende natuur, het Oorlogsmuseum in Overloon of Toverland!

Kortom, genoeg te beleven!

Boek daarom snel, het aantal plaatsen is beperkt! Je hoeft alleen het aantal personen aan te passen, de aankomst- en vertrekdag en het bijbehorende arrangement staan al ingevuld. Selecteer vervolgens een van de plekken 17 t/m 49, 84 of 85 zoals afgekaderd op de afbeelding. Kies je perongeluk een andere plek, dan verplaatsen wij je boeking naar een van deze plekken. Er kan met dit arrangement géén voorkeur aangegeven worden voor een specifieke plek.

Boek direct!

Boek je liever een accommodatie? dat kan ook! Let op! De minimale verblijfsduur is 3 nachten.

Zoek en boek