Zoek & Boek

Boeken

Internationaal Keverweekend

De 35e editie van het Internationaal Kever Weekend staat weer voor de deur!

14, 15 en 16 juni 2019 op De Bergen in Wanroij!

Het 35e Internationale Kever Weekend en voor de 6e keer al weer in Wanroij! Het weekend der weekenden voor de liefhebber van klassieke volkswagens. Een evenement met 3 dagen feest, maar zeker ook geschikt voor een heerlijk dagje uit voor het gehele gezin. Niet alleen de volwassenen beleven een te gek weekend in Wanroij, ook aan de kinderen is in ruime mate gedacht.

De 3 zuilen waarop het IKW Wanroij is gebouwd zijn de VW Markt, camping en de activiteiten. Vanaf vrijdag middag hoor je in Wanroij drie dagen lang het vertrouwde geronk van de Klassieke VW Motoren. Vrijdag vanaf 13:00 uur is de camping geopend en we gaan door tot zondag 17:00 uur.

Voor meer informatie kijk verder op deze website en wij hopen u te mogen begroeten op 14, 15 en/of 16 juni 2019 in Wanroij!

Heb je de smaak van het IKW eenmaal te pakken, dan ben je verkocht. Velen verwonderen zich over de gemoedelijke sfeer die er tijdens deze 3 IKW dagen heerst.

Gasten op ons vakantiepark dienen rekening te houden met aangepaste openingstijden van de faciliteiten.

Zie voor meer informatie onze pagina met de openingstijden.

Daggasten

Voor dit evenement geldt een dagbezoekerstarief voor elke bezoeker vanaf 13 jaar van €15,00 per persoon. Het parkeertarief tijdens deze dagen bedraagt € 5,00 per dag.

Tarieven abonnementshouders

Als abonnementhouder van Vakantiepark de Bergen krijgt u op vertoon van uw abonnementspas een korting van €5,00 per persoon. U betaalt daarom €10,00 per persoon per dag voor personen vanaf 13 jaar. 

Tarieven gasten vakantiepark

Voor gasten van het vakantiepark zijn entreebandjes voor het evenement niet inbegrepen bij de huur van het vakantieverblijf. Indien u dit evenement wilt bezoeken kunt u bij de receptie van de camping entreebandjes kopen tegen gereduceerd tarief. De bandjes kosten voor zaterdag en zondag €25,00 per persoon, deze tickets geven ook al op vrijdag toegang tot het evenement (kinderen tot 13 jaar gratis).

Heeft u al een ticket online gekocht dan dient u dit uitgeprint te overleggen bij de receptie (Campinglaan 1, Wanroij) waarna u uw toegangsbewijs ontvangt.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben of zijn er onduidelijkheden, dan vernemen wij het uiteraard graag. Hiervoor kunt u terecht bij de receptie of u kunt een e-mail sturen naar info@debergen.nl o.v.v. IKW 2019.

Wij wensen u alvast een fijn een sfeervol weekend!