Animatie

Hela!

Wat onwijs leuk dat ik jullie mag groeten!

Ik ben Ella Vontura en ik kom uit Bon Tura! Wij, Mijn neefje Diego en grootste vriend Dingo, die gekke panda, zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen! Samen vormen wij Team Vontura.

Omdat mijn ouders op wereldreis zijn, woon ik nu gezellig bij mijn opa! En pssst die is vroeger spion geweest… Maar dat mag je niet verder vertellen hoor!

Hij heeft heel veel oude spionspullen voor mij bewaard en daar maakt Diego in zijn laboratorium leuke gadgets van, want Diego is heel dapper maar ook super slim. Zo heb ik altijd de nieuwste gadgets voor onze avonturen.

Mijn ouders sturen wel eens gekke spulletjes en kaarten van overal ter wereld. Een berenhaartje van de Noordpool, een plantje uit de rimboe en laatst stuurde ze de tand van een krokodil! Diego vindt in zijn grote lab dan uit, waar mijn ouders ergens zijn.

Misschien was het wel de tand, van de vervelende krokodil die Dingo bijna opgegeten had. Op een van mijn avonturen, heb ik Dingo gered uit de bek van een hongerige krokodil. Hij is mij zo dankbaar, dat we voor altijd bij elkaar zullen zijn!

Dingo is niet zomaar een panda! NEEE Dingo is een hele bijzondere panda. Soms past hij ineens niet meer in mijn rugzak. Dat is gek hè? Op avontuur komen jullie er zeker achter, wat voor een bijzondere panda onze Dingo is!

Samen met Diego en Dingo neem ik jou mee! Mee op avontuur bij Vakantiepark De Bergen. Ik vertel je alles over mijn grootste avonturen en we kunnen samen dansen op mijn eigen liedjes, lachen en als echte spionnen op onderzoek uitgaan!

Download hier een kleurplaat

Bekijk het fotoboek

Kleurplatenwedstrijd!

Download nu de kleurplaat en lever hem, zo mooi mogelijk gekleurd, uiterlijk 1 december in bij de kassa van onze Indoor speeltuin. Zondag 3 december maakt Sinterklaas bekend wie de mooiste kleurplaat heeft gemaakt. Misschien win jij wel een leuke prijs. De uitslag komt ook op onze facebook te staan!

Download de Sinterklaas kleurplaat 

 

Fotoalbum