Let op aangepaste openingstijden i.v.m. evenementen

Animatie

Nooit vervelen op de Bergen!

Vakantiepark de Bergen heeft in de zomermaanden een gezellig activiteitenprogramma voor jong en oud! Van bingoavonden tot Hollandse avond, maar ook een welkomstshow, thema-avonden, 80's of 90's party, mini playbackshow, spooktocht en volleybalfeest.

Onze vrolijke, onderzoekende en nieuwsgierige Ella Vontura komt met het animatieteam in alle schoolvakanties naar de Bergen en beleeft hier vele avonturen waar onze jonge gasten enorm van genieten!

Bekijk hier onze activiteitenkalender

Ella Vontura op de Bergen!

Wat onwijs leuk dat ik jullie mag begroeten! Mijn naam is Ella Vontura en op mijn bakfiets kun je mij tegenkomen op Vakantiepark de Bergen. Op zoek naar nieuwe avonturen, want daar ben ik dol op. Je moet weten dat mijn ouders een wereldreis maken. Vele jaren ben ik met hen mee geweest en ik heb veel geleerd over de verschillende landen die we hebben bezocht. Nu reizen mijn ouders nog steeds rond, maar dan zonder mij. Elke keer als zij in een nieuw land zijn, krijg ik een kaart en leuke spullen uit dit land. Zo lees en hoor ik nog veel meer over de wereld.

Op spionnenavontuur

Omdat mijn ouders dus weg zijn, woon ik bij mijn opa. Maar eh, niet verder vertellen hoor. Hij is namelijk een oud-spion. Waar hij woont, mag ik je dus niet vertellen. Het leukste aan mijn opa is dat hij heel veel van zijn oude spionspullen heeft bewaard voor mij. Mijn beste vriend Proffie gebruikt die spullen om er weer nieuwe gadgets voor mij van te maken. Deze gadgets kan ik mooi gebruiken tijdens mijn avonturen. En natuurlijk mag jij met mij mee op ontdekkingstocht door Vakantiepark de Bergen. Dan vertel ik je over alles wat ik heb meegemaakt en kunnen we samen dansen op mijn eigen liedjes, lachen en op onderzoek gaan!

Tot ziens op Vakantiepark de Bergen!

 

Download hier een kleurplaat

Bekijk hier het Hemelvaartprogramma

Fotoalbum