Zoek & Boek

Boeken

Registratieformulier Jaarplaatsen

Onderstaand treft u het registratieformulier jaarplaatsen aan, dit is geldig voor onbepaalde tijd. Zo hoeft u niet elk jaar een nieuw formulier te sturen. Wilt u de ingevulde informatie wijzigen? Alleen dan dient u het formulier opnieuw in te vullen. Hier brengen we €7,50 wijzigingskosten in rekening. 

Algemene informatie jaarplaatsen

Contact

Jaarplaatsnummer: *
Dhr. / Mvr.: *
Achternaam: *
Voorletters/voornaam: *
Straat + Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Land: *
Telefoonnummer 1: *
Telefoonnummer 2:
Geboortedatum: *
E-mailadres: *
Het is mogelijk om zonder bijkomende kosten 2 kentekens te registreren. Er kan echter maar één auto tegelijk op het park. Tegen bijbetaling kunnen er nog 2 kentekens toegevoegd worden en mogen er 2 tegelijk op het park aanwezig zijn.
Kenteken 1e auto: *
Kenteken 2e auto (€90,00):
We hebben een kopie van uw legitimatiebewijs of paspoort nodig om te kunnen bevestigen dat uw registratie klopt. De gemeente controleert onze nachtregistratie. Uw BSN nummer hebben we niet nodig, we raden aan dit weg te strepen van de kopie.
Kopie paspoort of identiteitsbewijs: *
Op jaarplaatsenplaatsen zijn maximaal twee honden toegestaan. Raadpleeg voor aanvullende informatie het hondenreglement.
Honden: *
Hondenras:
Medegasten
2.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
3.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
4.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
5.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
6.
Achternaam:
Voornaam:
Geboortedatum:
Geslacht:
Geldigheid
Ik heb bovenstaand formulier naar waarheid ingevuld en ben me ervan bewust dat ik hiermee een reservering plaats waarbij de recronvoorwaarden van kracht zijn. Aan het wijzigen van bovenstaande informatie zijn kosten verbonden (€7,50).
Akkoord: * Ik ga akkoord met de genoemde voorwaarden.