Zoek & Boek

Boeken

Op zoek naar een leuke stage?

Wil jij ook leren én werken op het leukste en gezelligste vakantiepark van Nederland? Dan moet je ons zeker eens een berichtje sturen! De Bergen is een gezellig en modern vakantie- en avonturenpark gelegen in een oase van water en groen met voor ieder wat wils. Het park is bekroond met 4,5 sterren door de ANWB, een Zoover Award Zilver (Cijfer: 8,2) en een Guest Review Award van Booking.com (Cijfer: 8,3), en behoort daarmee tot een van de best gewaardeerde vakantieparken van Nederland. 

Ben jij op zoek naar een leerzame maar vooral ook leuke stageplek? Wij nemen je graag op in ons gezellige team, en dragen graag onze kennis aan jou over. Wij zijn ook benieuwd naar jouw vakgerichte inzichten, zo kunnen we veel van elkaar leren. Je bent in onze ogen een waardevolle medewerker en zien jou graag optrekken met de rest van ons team!

Wij bieden je:

  • Een leuke leerzame stageplek
  • Indien nodig: onderdak, zodat je langer in de bed kan blijven liggen
  • Een stagevergoeding van €55,00 per week (min. 10 weken)

 

We hebben op dit moment enkele stageplekken in de aanbieding zoals je hieronder ziet. Sluiten deze niet helemaal aan bij jouw opleiding? Neem dan even contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Leuke stages