Zoek & Boek

Boeken

Strong Viking Trailrun op De Bergen


Strong Viking strijkt 9 februari neer op de Bergen met een geheel nieuw evenement. Deelnemers met diverse nationaliteiten zullen aan de start verschijnen van de eerste trailrun van Strong Viking op Vakantiepark De Bergen. Er is keuze uit afstanden van 7, 13, 19 of 42 kilometer en leidt de deelnemers door de natuur in de omgeving van het park.

De obstacle run organisator Strong Viking is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip onder de obstacle runners. Jaarlijks organiseert Strong Viking zo’n 10 hindernislopen in Nederland, België en Duitsland. Deze evenementen kennen verschillende thema’s van water, modder en bergen tot vrienden of zelfs familie edities.  Bij ieder evenement staat het uitdagen van jezelf centraal, dit met de meest uitdagende obstakels.

Op Vakantiepark De Bergen zal een nieuwe soort evenement aan de kalender toegevoegd worden. Strong Viking organiseert voor het eerst een trailrun. Een dergelijke bosloop past volgens de organisatie goed in de voorbereiding voor het stormloopseizoen. Het parcours van 7, 13, 19 of 42 kilometer loopt door de Staatsbossen van Sint Antonis en kent enkel natuurlijke hindernissen zoals beekjes, boomstammen en heuvels. In tegenstelling tot de overige evenementen van Strong Viking betreft het hier wel een onderlinge wedstrijd mét tijdregistratie. Per deelnemer doneert Strong Viking ook nog eens €1,00 aan Staatsbosbeheer.

Ook op 9 februari worden weer verschillende nationaliteiten uit heel Europa aan de start verwacht. Zelf deelnemen? Dat kan! Voor €12,50 mag jij deelnemen aan dit uitdagende evenement. Gewoon komen kijken kan en mag natuurlijk ook, er is veel te zien en te beleven! Al staat er voor de deelnemers wel een heerlijk biertje klaar bij de finish, en zullen toeschouwers hier zelf voor naar de bar moeten.

Meer informatie over Strong Viking, de trailrun, en deelname vindt je hier.