Zoek & Boek

Boeken

Boek jouw vakantie voor 2021

Ook in 2021 kun je jouw vakantie weer doorbrengen op ons mooie vakantiepark in Wanroij. Een vakantie vol met plezier, rust en gezelligheid. Want naast heerlijk kamperen of verblijven in een accommodatie, kun je bij ons ook een onvergetelijke tijd beleven in het Avonturenpark. Tel daar de veelzijdige omgeving bij op en je hebt een vakantie in 2021 om nooit te vergeten!

Een vakantie in 2021

Jouw vakantie in 2021 op vakantiepark De Bergen zal weer bol staan van de leuke activiteiten. Doordat je gebruik kunt maken van ons Avonturenpark hoeft niemand van het gezin zich te vervelen. Het Avonturenpark beschikt over een grote verzameling van activiteiten. Zowel binnen- als buiten kun je de grootste pret beleven. Bijvoorbeeld in de binnenspeeltuin. Deze is natuurlijk ook tijdens je vakantie in 2021 weer beschikbaar! In de binnenspeeltuin wordt gespeeld rondom het thema 'Een reis om de wereld in 80 dagen'. Alle speeltoestellen die je hier ziet dragen bij aan deze reis. Zo is er een vulkaan, een luchtballen en natuurlijk een oud station. Kinderen gaan hier in ieder geval gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.

Vakantie 2021 in de binnenspeeltuin

Heel veel buitenpret

Naast de binnenspeeltuin kun je ook heel veel buitenpret beleven op de camping in 2021. Er is namelijk een grote buitenspeeltuin, een electrocrossbaan, een minigolf-parcours en nog veel meer te beleven. O ja, er is natuurlijk ook een groot strandbad op ons vakantiepark aanwezig. Dus ook als je een verfrissende duik wilt nemen zit je goed tijdens je vakantie in 2021. 

Vakantie in een luxe accommodatie

Je kan je vakantie op Vakantiepark De Bergen op verschillende manieren genieten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een luxe huur accommodatie te huren. Je hebt keuze uit 11 verschillende huuraccommodaties op ons park. Dit varieert van luxe Stacaravans tot mooie bungalowtenten, en alles wat er tussen valt. Kies bijvoorbeeld voor de gloednieuwe Villa Carré, voor 5 personen. Dit is een luxe keuze als het op stacaravans aankomt. Met een vaatwasser, een ruime woonkamer en een terras ontbreekt het u nergens aan. Het enige dat jij tijdens je vakantie in 2021 in deze accommodatie nog hoeft te doen is genieten.

De Colour Villa

Je kan op ons vakantiepark in Wanroij ook kiezen voor een van de twee types van de Colour Villa: de 4-persoons en de 6-persoons Colour Villa. Deze zijn identiek aan elkaar, met als verschil dat de 6-persoons net een slag groter is. In beide accommodaties is een vaatwasser aanwezig. Ook beschikken deze accommodaties over een extra isolatielaag en centrale verwarmin. Dus het maakt niet uit wanneer je vakantie in 2021 komt vieren, je zit er altijd warm bij. 

Vakantie 2021 in de Colour Villa

Jouw accommodatie voor 2021 boeken

Wil jij een luxe accommodatie op Vakantiepark De Bergen boeken voor 2021? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken wij met jou de mogelijkheden. Via onderstaande button kom je op de contactpagina.

Contact opnemen

Kom kamperen in 2021

Ook kun je heerlijk komen kamperen in 2021. Op een van onze 5 types kampeerplaatsen ga je zeker een prettige vakantie beleven. Kies je voor de standaard kampeerplaats, dan kies je een kampeerplaats met een oppervlakte van 80 tot 100m² en 10 ampère elektriciteit. Ga je voor de Comfort kampeerplaats, dan krijg je net iets meer ruimte, namelijk 100 tot 125m². Ook krijg je op deze plek een CAI aansluiting voor televisie.

Kamperen in luxe

Naast bovengenoemde kampeerplaatsen kun je ook kiezen voor kampeerplaatsen met net dat beetje extra luxe. Bijvoorbeeld de Kampeerplaats Comfort Plus. Deze heeft alle comfort van de normale comfortplaats, met als verschil dat de kampeerplaats zich aan het strand bevindt. Je kan dus zo vanuit je bed het water in duiken! Ook kun je kiezen je vakantie in 2021 op de kampeerplaats Luxe door te brengen. Dit is de meest ruime kampeerplaats die wij hebben. Hij is 125m² of grote, beschikt over een CAI aansluiting en heeft een eigen watertappunt met rioolaansluiting. Kortom, alle luxe die je tijdens je vakantie in 2021 nodig hebt!

Vakantie vieren in 2021 in Noord-Brabant

Zoek je nog een mooie locatie om je (zomer)vakantie in 2021 door te brengen? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Noord-Brabant en verblijven op Vakantiepark de Bergen! Vanaf onze camping in Plasmolen bereik je al snel grote steden en dorpen als Eindhoven, Uden, Helmond en Veghel. Maar ook diverse steden in Gelderland en Limburg zijn goed te bereiken. Het vakantiepark heeft dus een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Benieuwd naar wat de omgeving jou allemaal te bieden heeft? Bekijk dan hier het complete overzicht van leuke uitjes, pretparken en bezienswaardigheden in de omgeving. 

Boek jouw kampeervakantie voor 2021

Wil je niets missen van ons vakantiepark met bijbehorende Avonturenpark? Boek dan nu jouw kampeervakantie voor 2021 en kom genieten. Wij kijken uit naar je komst. Zien we je in 2021?

Boek jouw vakantie voor 2021