Zoek & Boek

Boeken

Vakantiepark in bergen

Zoekt u een vakantiepark in Bergen, Limburg? Dan is Vakantiepark De Bergen de plek die u zoekt. Want op Vakantiepark De Bergen is het namelijk altijd gezellig. U zit op ons park strak tegen Nationaal Park De Maasduinen aan, dus u zit midden in de natuur. Ook beschikt ons vakantiepark over een heleboel faciliteiten en voorzieningen om uw vakantie onvergetelijk te maken. Kijkt u maar eens mee wat u allemaal kunt doen tijdens uw vakantie.

Activiteiten op ons vakantiepark in Bergen

Ons vakantiepark bestaat naast een vakantiegedeelte ook uit een Avonturenpark. Avonturenpark De Bergen is namelijk gevestigd op ons vakantiepark in Bergen. Dat betekent dat u tijdens uw vakantie alle faciliteiten van ons avonturenpark kunt gebruiken. U kunt lekker zwemmen in het grote strandbad, u kunt op zonnige dagen de speeltuin bezoeken. Maar ook op regenachtige dagen zit u bij ons goed. We hebben namelijk een hele mooie binnenspeeltuin. Hier kunnen de kinderen lekker spelen terwijl u als ouder  een oogje in het zeil kunt houden.

 Vakantiepark in Bergen

Bezoek de gemeente Bergen

Tijdens uw verblijf op ons Vakantiepark moet u natuurlijk ook een bezoek aan de gemeente Bergen brengen. In Bergen is namelijk van alles te doen. Bezoek de natuurgebieden, zoals Nationaal Park De Maasduinen. Hier kunt u een lekker stukje fietsen of wandelen. Ook kunt u verschillende kastelen in de omgeving bezoeken. Dit zijn mooie kastelen die u bijvoorbeeld tijdens een fietstocht of wandeling kunt bezoeken. 

Kamperen of huren

Als u op ons vakantiepark wilt verblijven heeft u een aantal mogelijkheden. Allereerst kunt u bij ons op verschillende soorten kampeerplaatsen verblijven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Standaard kampeerplaats. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 90m², heeft elektriciteit en u kunt parkeren op de kampeerplaats. Of kiest u voor de Comfort kampeerplaats? Dit is een iets luxere kampeerplaats met ook een CAI aansluiting. Wilt u het nog luxer hebben, kies dan voor de Kampeerplaats Comfort Plus. Deze plaats heeft een oppervlakte van in ieder geval 100m² en is gelegen aan het strand. Ten slotte kunt u nog kiezen voor de Luxe kampeerplaats, met eigen watertappunt en rioolaansluiting. Zo viert u vakantie op de manier die u het prettigst vindt.

Huuraccommodaties

Ook kunt u bij ons verschillende huuraccommodaties huren. U heeft keuze uit elf verschillende typen vakantiehuizen, variërend van simpel tot heel luxe. alle woningen zijn volledig ingericht, dus uw vakantie kan bij aankomst meteen beginnen. Bekijk hier het totale aanbod vakantiewoningen.