Zoek & Boek

Boeken

Vakantiepark vakantie 2019

De vakantie zit er weer op, en langzaamaan begint iedereen weer aan het werk te gaan. Maar voor de enthousiastelingen onder ons is de vakantie pas echt afgelopen als er is nagedacht over de vakantie van volgend jaar. Want met een goed geplande vakantie voor 2019 in het achterhoofd kun je meteen weer naar een heerlijk rustmomentje in het volgende jaar toewerken.

Een heerlijke vakantie op een prachtig vakantiepark in 2019

Als je op vakantie gaat wil je leuke dingen kunnen doen in de omgeving van het vakantiepark, maar je wilt ook lekker op het park kunnen blijven. Daarom is vakantie vieren op vakantiepark De Bergen in Brabant dé ideale vakantie voor mensen die graag leuke dingen doen op het vakantiepark maar ook graag er op uit trekken tijdens de vakantie. Want er is veel te doen op en rondom vakantiepark De Bergen.

Op vakantiepark De Bergen

Er is voor iedereen wel iets te doen op het vakantiepark. Voor de kids is er een binnen én buitenspeeltuin, waar dus ongeacht het weer lekker gespeeld kan worden. En als je verblijft in een huuraccommodatie of op een kampeerplaats is de entree voor de binnen en buitenspeelplaats gratis! Naast de speeltuinen is er een heus strandbad aanwezig. Zo kun je in hartje Brabant genieten van een heerlijk dagje aan het strand! En ben je uitgespeeld of heb je al genoeg gezwommen? Dan kun je nog een leuk potje midgetgolf spelen, Paintballen OF racen op de electrocross baan! Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Supersnel racen op Vakantiepark De Bergen

In de buurt van Vakantiepark De Bergen

Als je even geen zin hebt om op het vakantiepark te blijven, dan biedt de omgeving van het park genoeg mogelijkheden voor een dagje weg. De leukste hebben wij even voor je opgezocht.

's-Hertogenbosch: of Den Bosch, is een hele leuke stad om een dagje in te verdwalen. Bezoek één van de vele musea, zoals het Design Museum, of bezoek de St. Janskathedraal. Bezoek het prachtige stadhuis of ervaar de Binnendieze met een prachtige rondvaart. Je hoeft je in Den Bosch geen moment te vervelen!

Nationaal Park De Maasduinen: wie geen zin heeft in het stadse maar wel even een dagje weg wil zijn, kan een bezoek aan dit mooie natuurgebied zeker waarderen. Dit natuurgebied, dat is ontstaan door een samenspel van water, wind en zand, is uitermate geschikt als wandelgebied. Daarnaast is er een groot aantal dieren te vinden. Zo kun je je continu verbazen over de schoonheid van het gebied.

Toverland Sevenum: zin in een dagje actie in Brabant? Kom dan naar Toverland in Sevenum. Dit attractiepark biedt een groot aantal attracties voor jong en oud. Zo kun je met het hele gezin genieten van een gezellig avontuurlijk dagje weg.

 

Boek nu jouw vakantiepark vakantie 2019

En geniet van alles wat Brabant te bieden heeft. Je zal zowel op het vakantiepark als daarbuiten de vakantie van je leven hebben, dus wacht niet en boek meteen voor jouw droomvakiantie in 2019.

 

Boek nu jouw vakantiepark vakantie voor 2019!