Zoek & Boek

Boeken

Een heerlijke vakantiepark vakantie in 2021!

Als je op vakantie gaat wil je leuke dingen kunnen doen in de omgeving van het vakantiepark, maar je wilt ook lekker op het park kunnen blijven. Daarom is vakantie vieren op vakantiepark De Bergen in Brabant dé ideale vakantie voor mensen die graag leuke dingen doen op het vakantiepark maar ook graag er op uit trekken tijdens de vakantie. Want er is veel te doen op en rondom vakantiepark De Bergen.

Boek nu jouw vakantiepark vakantie 2021

En geniet van alles wat Brabant te bieden heeft. Kom met je eigen tentje, of boek een chalet in Brabant. Je zal zowel op het vakantiepark als daarbuiten de vakantie van je leven hebben, dus wacht niet en boek meteen voor jouw droomvakiantie in 2021.

Boek nu jouw vakantiepark vakantie voor 2021!

Op vakantiepark De Bergen

Er is voor iedereen wel iets te doen op het vakantiepark. Voor de kids is er een binnen én buitenspeeltuin, waar dus ongeacht het weer lekker gespeeld kan worden. En als je verblijft in een huuraccommodatie of op een kampeerplaats is de entree voor de binnen en buitenspeelplaats gratis!

Naast de speeltuinen is er een heus strandbad aanwezig. Zo kun je in hartje Brabant genieten van een heerlijk dagje aan het strand! En ben je uitgespeeld of heb je al genoeg gezwommen? Dan kun je nog een leuk potje midgetgolf spelen, Paintballen OF racen op de electrocross baan! Je hoeft je dus nooit te vervelen.

in de zomervakantie staat ook het animatieteam voor je klaar met een gaaf animatieprogramma voor alle leeftijden! Er staat weer veel op de planning!

Bekijk het animatie aanbod

Vakantiepark vakantie 2021

 

In de buurt van Vakantiepark De Bergen

Als je even geen zin hebt om op het vakantiepark te blijven, dan biedt de omgeving van het park genoeg mogelijkheden voor een dagje weg. De leukste hebben wij even voor je opgezocht.

's-Hertogenbosch: of Den Bosch, is een hele leuke stad om een dagje in te verdwalen. Bezoek één van de vele musea, zoals het Design Museum, of bezoek de St. Janskathedraal. Bezoek het prachtige stadhuis of ervaar de Binnendieze met een prachtige rondvaart. Je hoeft je in Den Bosch geen moment te vervelen!

Nationaal Park De Maasduinen: wie geen zin heeft in het stadse maar wel even een dagje weg wil zijn, kan een bezoek aan dit mooie natuurgebied zeker waarderen. Dit natuurgebied, dat is ontstaan door een samenspel van water, wind en zand, is uitermate geschikt als wandelgebied. Daarnaast is er een groot aantal dieren te vinden. Zo kun je je continu verbazen over de schoonheid van het gebied.

Toverland Sevenum: zin in een dagje actie in Brabant? Kom dan naar Toverland in Sevenum. Dit attractiepark biedt een groot aantal attracties voor jong en oud. Zo kun je met het hele gezin genieten van een gezellig avontuurlijk dagje weg. Hiervoor koop je kaartjes met korting bij de receptie, of boek ze direct bij bij je reservering!

Vakantiepark vakantie 2021