Zoek & Boek

Boeken

Vroegboekvoordeel voor de snelle beslissers!

Met enige weemoed kijken we terug op die heerlijke zomer! Prima temperaturen, gave evenementen en volop vertier voor jong en oud, kortom, zeer geslaagd! Ondertussen hebben we hard zitten rekenen op de tarieven voor het volgende jaar die we nu aan je presenteren. Snelle beslissers scoren ook nog eens 10% vroegboekkorting! 

Of je nou een accommodatie huurt, of lekker komt kamperen met je eigen caravan, camper of tent, je boekt nu je vakantie met extra voordeel. Er is nog volop keuze uit en diverse periodes en schitterende plekken op het park, maar wacht niet te lang! Voor je het weet is jouw felbegeerde plekje geboekt! 

Het kiezen van een voorkeursplaats is nu nog eenvoudiger geworden. We hebben een nieuwe plattegrond in de boekingsmodule met specifiek nadruk op de velden waar de de accommodaties en kampeerplaatsen van jouw keuze liggen. Mocht je toch nog vragen hebben, bel gerust de receptie op +31 (0)485 335 450 of kom langs. In het laagseizoen staat op woensdag en vrijdag t/m zondag de koffie klaar in restaurant Festina!

Voorwaarden voor de vroegboekkorting:

  • 10% korting op de huur van de accommodatie of kampeerplaats.
  • Niet in combinatie met arrangementen zoals Pasen, hemelvaart, Pinksteren of tijdens het Internationaal Keverweekend en in combinatie met andere kortingsacties
  • Minimaal verblijf van 3 nachten.
  • Niet geldig op reeds gemaakte reserveringen.

De vroegboekactie is inmiddels beëindigd.