Zoek & Boek

Boeken

ERVAAR HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL MET JE GEZIN & KLASSIEKE VW!

Op 10 t/m 13 september 2021 vindt het VW Kampeerweekend plaats op Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Een kampeerweekend waarin eigenaren en liefhebbers van de klassieke Volkswagen elkaar ontmoeten. Gezellig samen kamperen met je gezin en je VW-vrienden. Voor jong en oud zijn er diverse gratis activiteiten georganiseerd. Zo bouwen de kinderen hun eigen auto van karton voor de kinderfilm. 

Groot aanbod GRATIS activiteiten voor jong en oud!

Tijdens het Kampeerweekend zijn er tal van activiteiten. Zo is er een drive-in bioscoop, kiezen we de mooiste VW Kampeerplek en maken we een rit door de schitterende omgeving. Dit bovenop alle andere faciliteiten die vakantiepark De Bergen te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld Electrocross en Paintball (met kortingsbon) voor de wat stoerdere kampeerder of de Adventure Midgetgolf en de Avonturenspeeltuin (binnen en buiten) voor het hele gezin. 

Kamperen

Je hebt toegang tot onze luxe sanitairgebouwen en alle faciliteiten op het vakantiepark. Afmetingen van kampeerplekken varieren van 80m² tot 125m² en zijn in alle gevallen voorzien van een 10 ampère stroomaansluiting. 

De prijs voor een campingplaats voor 2 personen is €69,-. Voor iedere extra persoon komt daar €15,- p.p. bij. LET OP: BOEKEN IS VERPLICHT! Er zijn verder geen verplichte bijkomende kosten (toeristenbelasting en reserveringskosten zijn meebekerend in de arrangementsprijs) tenzij je een voorkeursplek kiest (€12,00), of een hond (€ 4.00 p.h.p.n.) wil meenemen. Kinderen tot 12 jaar zijn (op €3,60 toeristenbelasting na) gratis. De aankomst is op vrijdag vanaf 12:00 uur, vertrek op maandag vóór 11:00 uur. 

Accommodaties

Vanaf €195,- verblijf je al het gehele weekend op De Bergen in een van de accommodaties. Alle accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair met toilet, douche en wastafel. Verder tref je een compleet ingerichte woonkamer en keuken aan. In sommige gevallen is de keuken zelfs voorzien van een vaatwasser!

Verplichte bijkomende kosten bij een accommodatie zijn de toeristenbelasting (€1,20 p.p.p.n.) en het bedlinnen (€8,00 p.p.). Je betaalt extra voor een voorkeursplaats. Let wel op dat een huisdier in de accommodaties niet is toegestaan. De aankomst is op vrijdag vanaf 15:00 uur, vertrek op maandag vóór 10:00 uur. 

Zowel bij een campingplaats als bij een accommodatie heb je gratis toegang tot alle activiteiten tijdens het VW Kampeerweekend (let op: VOL = VOL!).

Download de flyer

Diese Siete auf Deutsch

Kampeerplaatsen

Accommodaties