Zoek & Boek

Boeken

Vakantiepark De Bergen is de ideale uitvalsbasis voor je wandelvakantie in Brabant!

Of je nou een kilometervreter bent met de vierdaagse van Nijmegen in de benen, of gewoon af en toe graag een blokje om loopt, Voor iedere wandelaar in welke vorm dan ook hebben wij de leukste wandelroutes. Verken de natuur, of doe een stadswandeling, vanuit De Bergen ben je er zo!

In de omgeving van vakantiepark De Bergen tref je diverse natuurgebieden aan waar heerlijk gewandeld kan worden. Maar ook stadswandelingen in steden als Nijmegen en Boxmeer lenen zich goed voor een wandeling. Ook vanuit De Bergen loop je rechtstreeks de schitterende natuur in, neem bijvoorbeeld de Staatsbossen van Sint Anthonis. Of je nu in herfst gaat, of als de heide in bloei staat, je zal je ogen uitkijken.

Met de kleine mee op pad? Geen probleem! we snappen dat je met korte beentjes meer stappen moet zetten om pap en mam of opa en oma bij te houden. Daarom hebben we bolderkarren te huur. Al vanaf €5,00 per dag of €25,00 per week staat er een tot je beschikking. Mocht je ook van fietsen houden, deze hebben we ook voor je. Net als Fun Bikes voor de kids. Klik hieronder voor de tarieven en mogelijkheden.

Tarieven

Op de receptie staan ze voor je klaar met een grote keuze aan wandelroutes en tips voor en leuke dag uit. Boek daarom snel je actieve vakantie op Vakantiepark De Bergen.

Boek direct