Zoek & Boek

Boeken

Animatie voor iedereen!

Vakantiepark de Bergen biedt voor zowel daggasten als campinggasten een variërend en actief programma voor jong en oud. Tijdens schoolvakanties is er een kundig en vriendelijk animatieteam aanwezig. Zij staan voor iedereen klaar en weten wat belangrijk is tijdens een vakantie of dagje uit!

Doe jij ook mee?

Kids 4 – 8 jaar

Kom ’s morgens knutselen of spelen in onze recreatieruimte.

Er is altijd wat te beleven met Ella Vontura en haar vriendjes in de binnen- of buitenspeeltuin, van spannende speurtochten tot leuke en actieve spelletjes.

Doe je vanavond ook mee met ons kids dansfestijn? Of kom je kijken naar het Bergentheater? Die gekke typetjes van ons beleven de gekste dingen en zetten alles op z’n kop. Heb jij ze al over het park zien wandelen? 

Kids actief 7 – 11 jaar 

Knutselen niks voor jou? ’s Morgens is er in het jeugdhonk voor de sportieve kinderen een kinder Bootcamp op bepaalde dagen.

Daarnaast zijn er s’middags altijd leuke en actieve sport & spelactiviteiten voor diegene die niet stil kunnen zitten.

Ben jij nog niet moe na het kids dansfestijn of Bergentheater? Dan is er ’s avonds een avondspel of een te gekke show waar jij aan mag deelnemen!

Kids chill 10 – 14 jaar 

Niet zo sportief en hang jij het liefste een beetje rond? Dat kan! Ons jeugdhonk biedt ook de mogelijkheid om rustig een spelletje te spelen op onze spelcomputer of een pijltje te gooien op een van onze dartborden.

’s Avonds is er een avondspel of een te gekke show waar jij aan mag deelnemen!

Tieners 12 – 18 jaar

Voor de tieners onder ons biedt ons jeugdhonk een echte hang en chillplek.

Naast de mogelijkheid om overdag van het jeugdhonk gebruik te maken of mee te doen met het huidige 10+ programma, is het s’avonds alleen speciaal voor 16+ geopend onder toezicht tot een bepaalde tijd.

Volwassenen 18+

Voor de volwassenen worden er gerichte activiteiten georganiseerd, zoals een bingo.

Daarnaast worden er door de gasten van het vakantiepark ook een aantal evenementen georganiseerd, die elk jaar terugkeren en waar veel van onze gasten aan deelnemen.