Zoek & Boek

Boeken

Ontspan met het Wellnessarrangement

Nog een paar vakantiedagen over? Of toch nog niet helemaal uitgerust de zomervakantie uit gekomen? Wij hebben iets voor je! Verblijf in een accommodatie of kamperen inclusief toegang voor 2 personen tot de Wellnessboot in Mill tijdelijk vanaf €170 voor een midweek of weekend in een accommodatie, of Kamperen vanaf €60 voor een weekend!

Kom nu een midweek of weekend super voordelig naar Vakantiepark De Bergen en maak je verblijf compleet met het Wellnessarrangement. Je verblijft dan heerlijk comfortabel in een accommodatie of uw eigen camper, caravan of tent, met een heerlijke complete dag wellness op de Wellnessboot in Mill van Vitae Wellnessresorts. Ontspan in een van de vele sauna's, geniet van opgietingen, of dompel je onder in de heerlijk verwarmde zwembaden en whirlpools. Je vindt de wellnessboot op nog geen 8 km vanaf vakantiepark De Bergen. Dus ook goed op de fiets te bereiken!

Van plan om met meer dan 2 personen te komen of wil je net een dagje extra wellness? Nu betaal je geen €32,50 maar €19,50 voor extra dagtickets per persoon.

Je bespaart zo tot wel 25%! Kortom, een compleet en heerlijk ontspannen midweekje, of weekendje weg, voor weinig. 7 oktober is voorlopig de laatste aankomst, wees er dus snel bij! 

Kies hieronder eenvoudig de periode die je wil verblijven, vervolgens kies je de accommodatie of kampeerplaats naar keuze, de prijzen die je ziet zijn totaalprijzen dus inclusief bijkomende kosten. Selecteer op de volgende pagina onderaan het bijbehorende arrangement (weekend of midweek), en de rest wijst zich vanzelf!

Wellnessarrangementen

Fotoalbum