Zoek & Boek

Boeken

Zomervakantie Op Vakantiepark De Bergen

Waar kan je je zomervakantie nou beter doorbrengen dan in een oase van plezier en ontspanning? Vakantiepark De Bergen heeft het allemaal! Gegelegen in de schitterende Brabantse natuur vind je zowel zonneschijn, verkoeling en alle ruimte! Niemand hoeft zich te vervelen. Of je nu liever ontspant in de zon, een verfrissende duik neemt of op zoek gaat naar avontuur. Er is voor ieder wat wils. 

In de zomer kunnen we weer alle faciliteiten aanbieden waar we zelf erg trots op zijn! Zo staat het gehele avonturenpark tot je beschikking.

Verken het avonturenpark

Ook buiten het park is vanalles te doen! Wat dacht je van een dagje Toverland? Of een bezoekje aan het oorlogmuseum?

Verken de omgeving

Ook binnen het animatieprogramma is er, naast activiteiten voor de allerjongsten, ook vanalles te beleven voor de wat oudere jeugd. En zelfs volwassenen.

Bekijk het animatieaanbod

Kortom. Deze zomervakantie moet je bij de Bergen zijn! Bekijk snel ons aanbod en boek nog voor de laatste plekken en accommodaties weg zijn!

Direct boeken!

Vakantiepark de Bergen

Let op!

Door aanhoudende vraag hebben we steeds minder accommodaties en kampeerplekken beschikbaar online. Zit jouw plekje of accommodaties er niet tussen in de gewenste periode? Neem dan even contact op met de receptie om te kijken wat de mogelijkheden nog zijn. We helpen je graag!

Contact