Zoek & Boek

Boeken

Zomervakantie Op Vakantiepark De Bergen

Waar kan je je zomervakantie nou beter doorbrengen dan in een oase van plezier en ontspanning? Vakantiepark De Bergen heeft het allemaal! Gegelegen in de schitterende brabantse natuur vindt je een ruim opgezet vakantiepark met strandbad en grote speeltuinen. Binnen het animatieprogramma is er naast activiteiten voor de allerjongsten ok vanalles te beleven voor de wat oudere jeugd en volwassenen. Wat dacht je van ‘’n bietje dansen, ’n bietje drijven’? een relaxed muziekje zorgt voor een feestelijke sfeer op het strand en op het water elke zondagavond van 14 juli t/m 18 augustus.

Ook buiten het park is vanalles te doen? Wat dacht je van een dagje Toverland? Of een bezoekje aan het oorlogmuseum? Als gast van Vakantiepark De Bergen krijg je korting op kaartjes! Voor nog wat meer ontspanning kan je terrecht bij de wellnessboot. Ook hier kan je als gast van Vakantiepark De Bergen met fikse korting naartoe!

Kortom, Op De Bergen moet je zijn deze zomervakantie! Bekijk snel ons aanbod en boek nog snel voor ook de laatste plekken en accommodaties weg zijn!

Zomervakantie!